Altcoin HaberleriHaberler

2021’de Google’da En Çok Aranan Kripto Paralar Belli Oldu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin ve Etherum İlk 10 Haber Arasında!

Küresel arama motoru Google, yılın en iyi aramalarının geleneksel yıllık listesini yayınladı. Yayınlanan liste aramalar, haberler, insanlar, oyunlar, filmler ve diğerleri dahil olmak üzere farklı kategorilere ayrıldı.

Özellikle popüler şaka kripto para birimi Dogecoin, Google’da 2021’de küresel olarak ve yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde en popüler dördüncü haber arasında yer alıyor. “Ethereum Fiyatı” sorgusuile  ilgili haberler ise 10. sırada yer aldı.

Google 2021 Trendleri
Google 2021 Trendleri


Geçtiğimiz 2020 yılında kripto para birimlerinin yer almadığı listede bu yıl Dogecoin ve Ethereum ilk 10 arama içerinde yer aldı.  Popüler kripto para birimleri yukarıda görüldüğü gibi Afganistan, AMC Stock, COVID-19 aşısı, GME stock,  vb. konular da dahil olmak üzere en çok aranan haberler arasında listeleniyor. .

Lider kripto para birimi Bitcoin’in Google 2021 trendlerinde yer almaması ise dikkat çekti. 2013 yılında piyasaya sürülen Dogecoin, 2021’in en başarılı kripto para birimlerinden biri olarak ortaya çıktı ve bu yılın başlarında piyasa değerine göre en büyük 10 kripto para birimi listesine girdi. DOGE fiyatları, 2020’de Tesla CEO’sunun Twitter’da agresif bir şekilde DOGE’yi tanıtmaya başlamasıyla artışa rekorlar kırdı.

Google 2021 arama trendlerinde Türkiye özelinde kripto para birimlerine ilişkin herhangi bir veri yer almadı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.