HaberlerBitcoin Haberleri

Kripto Dünyasından Elon Musk ve Twitter Yorumları!

Elon Musk'ın Twitter'ı Satın Almasının Ardından Kripto Dünyasından Birçok Değerlendirme Yapıldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto dünyasından Elon Musk ve Twitter yorumları. Tesla’nın CEO’su Elon Musk, dün Twitter’ın tamamını satın aldığını duyurdu. Bu sadece kripto para piyasasını çıkmaza sokmakla kalmadı, aynı zamanda kripto uzmanlarını Twitter’ın yakında bir kripto dünyası haline gelebileceğini tahmin etmeye sevk etti. Cardano CEO’su Hoskinson, Galaxy Digital Kurucusu Novograzt ve Bitcoin karşıtı Peter Schiff, bu süreçte koşulları bu şekilde değerlendiriyor.

Kripto Ekosistemi Memnun

Cardano CEO’su Charles Hoskinson’a göre Elon Musk’ın Twitter’ın tamamına sahip olması iyi bir gösterge ve Musk firmayı ileriye taşıyacak. Hoskinson, Musk’ın Twitter kullanıcılarını dolandırmak amacıyla tasarlanmış botları yasaklama yetkisine sahip olduğunu ve bunu yapabilecek tek kişinin kendisi olacağını iddia ediyor.

Kripto Dünyasından Elon Musk Ve Twitter Yorumları!
Kripto Dünyasından Elon Musk Ve Twitter Yorumları!

Ayriyeten CEO, daha önce de konu hakkında yorum yapmış ve eğer Musk’ın teklifi reddedilirse Musk’ın durmayıp sıfırdan bir sosyal medya platformu oluşturacağını belirtmişti. Bunun ardından beklenen yaşandı ve Musk, Twitter’a tamamen satın aldı. Bazı yorumcular ise Musk’ın, Twitter hisselerini karşılayabilir olması için Tesla’nın bir parçasını satması gerektiğini belirtiyor.

Botlardan Kurtulabilir miyiz?

Galaxy Digital Musk Twitter

Galaxy Digital’in kurucusu ve Cardano’nun CEO’su Mike Novogratz’ın da konuyla ilgili bazı düşünceleri var. Novogratz, Hoskinson gibi, Twitter’da kripto para dolandırıcılığı için tasarlanmış botlardan kurtulmanın tek yolunun Musk olduğunu vurguluyor. Novogratz, Musk bunu başarırsa, sadece bunun için kendisine minnettar olacağını söylüyor.

Fırsatı Yakalayan Schiff

Peter Schiff Twitter Tesla

Altın sevgisi ve Bitcoin (BTC) düşmanlığıyla tanınan SchiffGold’un yaratıcısı Peter Schiff ise Musk’ı eleştirme fırsatını da kaçırmıyor. Tesla hisselerinin satılacağını ilk iddia eden  Schiff oldu. Schiff ayrıca Tesla balonunun patlayacağını ve arabayı değerinden daha ucuza satacağını iddia ediyor. Schiff ise bu satışın olacağını tahmin etmediğini ve Musk’ın yatırımcı zekasının abartılmadığını söylüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.