HaberlerTüm Haberler

3AC Kurucusundan FTX ve DCG’ye Yönelik Dev İddia!

İflas bayrağını çeken Three Arrows Capital'in (3AC) Kurucusu olan Su Zhu, Digital Currency Group (DCG) ve FTX‘in kripto para piyasasında manipülasyonda bulunduklarını iddia etti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İflas bayrağını çeken Three Arrows Capital’in (3AC) Kurucusu olan Su Zhu, Digital Currency Group (DCG) ve FTX‘in kripto para piyasasında manipülasyonda bulunduklarını iddia etti.

Kripto para piyasasında geçen yıl adından söz ettiren kötü senaryolar, yeni yılda da gündemde kalmaya devam ediyor. Ayı piyasasının yoğun geçtiği 2022 senesinde, bir çok iflas durumu gerçekleşti. Özellikle Terra krizi ve FTX iflası, 2022 yılına damga vuran olayları arasında yer aldı. İflas bayrağını çeken  Three Arrows Capital‘in kurucusu Su Zhu, Luna çöküşü ve 3AC iflası hakkında dev iddialarda bulundu. Zhu,FTX ve DCG‘nin manipülasyon yaparak piyasaya olumsuz etki bıraktıklarını ifade etti.

3AC Kurucusundan, FTX ve DCG’ye Çarpıcı İddia!

Three Arrows Capital’in (3AC) kurucusu Su Zhu, Digital Currency Group’un (DCG) FTX ile beraber Luna‘nın çöküşü için komplo düzenlediklerini iddia etti.

Zhu, yaz aylarında bu iki şirketin steth veLunaya yönelik saldırılarda bulunduğunu söyledi. Twitter üzerinden çarpıcı paylaşımlarda bulundu. Zhu, oluşan Terra krizinde FTX ve DCG‘nin oldukça fazla para kazanmasının altını çizdi.

Su Zhu, devam eden süreçte 3AC ve Babel gibi şirketlerin iflası hakkında ikilinin büyük zarara uğradığını söyledi. Fakat Zhu’ya, zarara uğrayan FTX ve DCG kendini yeniden güncelleyerek yapılanmaya gitmeyi tercih etmedi. Bunun yerine müşteri varlıkları ve birçok senet yöntemleriyle anlık düzelmeyi tercih etti.

Su Zhu, FTX ve DCG’nin kendi menfaatleri için bir süre boyunca yanlış yönlendirmede bulunduğunu belirtti. Bunun yanında Genesis’in bundan önceki dönemde ettiği zararları nasıl askıya aldığını da sordu.

FTX’in iflasından sonra Zhu’ya göre DCG‘de iflas edeceğini iddia etti. DCG’nin yaşadığı sıkıntılı süreçlerden sonra alacaklarının kapıya dayanması an meselesi olacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.