HaberlerAltcoin Haberleri

4 Popüler Altcoinden Büyük Haber: Fiyatlar Yükseliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

4 popüler altcoinden büyük haber: fiyatlar yükseliyor! Kripto para piyasasında ağın gelişmesi ve çeşitli ortaklıklar altcoinlerin fiyatını etkileyecektir. Ağın son gelişmesi nedeniyle bugün tartışacağımız 4 altcoinin de fiyatları arttı.

Stellar Ukrayna’da kullanılıyor, Polygon yeni bir yükseltme başlattı

4 Popüler Altcoinden Büyük Haber: Fiyatlar Yükseliyor!
4 Popüler Altcoinden Büyük Haber: Fiyatlar Yükseliyor!

İlk olarak, Stellar blok zincirinin en son gelişimine odaklanarak, Ukrayna merkezli Tascombank’ın ağı dijital Grivnası denemek için kullanacağını duyurdu. Pilot uygulamanın bir parçası olarak ekip, BT çözümleri organizasyonu Diia’daki devlet çalışanları için programlanabilir maaş bordrosunun yanı sıra eşler arası ve tedarikçi ödemeleri için elektronik Grivnası kullanımını test edecek. Gelişme nedeniyle, Stellar’ın XLM’si 0,25 ABD Dolarından 0,27 ABD Dolarına yükseldi.

İkinci sırada Hindistan’ın Poligon ağı var. Topluluğun talebi üzerine Polygon, Ethereum’un EIP-1559 güncellemesini Mumbai test ağına uyguladı. Tıpkı Ethereum gibi, bu güncelleme de öngörülebilir bir temel ücret, bir dizi jeton ve diğer özellikler getiriyor. Ayrıca ağ tıkanıklığını azaltmayı amaçlar. Polygon’un MATIC’i son 24 saatte %10’luk bir artışla 1.79$’dan 2.03$’a yükseldi.

Popüler altcoin Solana 150 milyon dolarlık finansmanı duyurdu

Önemli bir haber konusu haline gelen bir diğer ağ ise Solana. Solana Ventures, Solana’daki blok zinciri tabanlı oyun geliştiricileri için 150 milyon dolarlık bir fon planını açıkladı. Başlangıç, blockchain oyun teknolojisi sağlayıcısı Forte ve oyun odaklı risk sermayesi şirketi Griffin Gaming Partners tarafından ortaklaşa kuruldu. Bu, Solana Ventures’ın Kasım ayında FTX ve Lightspeed Venture Partners ile 100 milyon ABD Doları ortak yatırımından sonra oyunlara odaklanan ikinci finansman projesi. SOL dünden bugüne %8 arttı.

Son zamanlarda, stable coin ihraççısı Circle, Avalanche’ta ABD dolarına sabitlenmiş USDC stablecoin için yerel destek başlatacağını duyurdu. Entegrasyondan sonra, kullanıcılar USDC’yi doğrudan Avalanche üzerinde yazdırabilecek ve kullanabilecektir. AVAX %15,7 artarak 78 ABD Dolarından 91 ABD Dolarına yükseldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.