Haberler

Aada Finance, 25 Bin Dolarlık Bug Bounty Programı Başlattığını Duyurdu!

Cardano tarafından desteklenen ilk NFT kredi işletmesi olan Aada Finance, ön ana ağ için bir Bug Bounty programı başlattı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Aada Finance, 25 Bin dolarlık Bug Bounty programı başlattığını duyurdu. Cardano tarafından desteklenen ilk NFT kredi işletmesi olan Aada Finance, ön ana ağ için bir Bug Bounty programı başlattı.

13 Eylül’de ana ağının lansmanından önce, Aada Finance, beyaz şapkalı korsanlara önemli ödüller vereceği bir bug bounty yarışması düzenliyor.

Bug Bounty Programı, Aada Finance Tarafından Açıklandı

Bir blog yazısında Aada Finance, ciddi bir akıllı sözleşme sorunu için bir Bug Bounty programı başlattığını açıkladı.

İşletme, bir tweet ile etik hackerlar için büyük bir ödül sunan Bug Bounty Programını tanıttı. “Beyaz şapkalı hackerlara büyük ödül Bug Bounty Programını duyurduk. Merak ediyorduk, aranızda kodlama bilen var mı?” dedi.
Yarışmanın kuralları ve ödülleri ile ilgili bilgiler, gönderideki program gönderisinde yer alıyor.

 

Ana ağ çıkışına yaklaştıkça, Aada Finance, Cardano’ya V1 dApp’ın etkili ödünç verme ve borç alma ilkelerini sunmayı planlıyor.

Yarışmanın konusu aşağıdaki gibidir:

  • Herhangi bir miktardaki anaparanın çalınması dondurulması ve kullanıcıların fonlarını tehlikeye atabilecek tüm sistem açıkları.

Ek olarak, Aada Finance, kendi ekibinin büyük akıllı sözleşme güvenlik açığı için 25.000 dolarlık ödülü ödeyeceğini ve ödemelerin AADA tokeni ile yapılacağını duyurdu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.