Haberler

Aave, Aave DAO’dan Para Talep Etti!

Aave, geliştiricilere sağlaması için Aave DAO'dan 16.28 milyon dolar istedi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Aave, Aave DAO’dan para talebinde bulundu. Aave, geliştiricilere sağlaması için Aave DAO’dan 16.28 milyon dolar istedi.

Bu meslekteki her temel unsur, kripto para birimlerindeki uzun vadeli düşüşten etkilendi. DeFi projelerinden biri  olan Aave, geliştiricilerini tazmin etmek için DAO’dan 16.28 milyon dolar geriye dönük ödül ücreti talep etti.

Aave, DAO’dan Para İstedi

Kripto para birimlerindeki düşüşün neden olduğu yaralar, merkeziyetsiz finansal kurumlar tarafından tedavi ediliyor. Protokolü denetleyen merkeziyetsiz özerk organizasyon, hayatta kalan en büyük organizasyonun arkasındaki şirket olan Aave Companies’den 16.28 milyon dolarlık bir talep aldı. Bir haber, Aave’in DAO’dan ilk kez fon talep ettiğini iddia ediyor. Planın onaylanması için gereken miktar verildi.

Topluluk, oylama sırasında geriye dönük para talebini büyük ölçüde destekledi ve katılımcılar, Aave Corporations’ın geri ödenmesi gereken mükemmel bir iş çıkardığı konusunda hemfikirdi.

Teklif, Aave protokolünün bugünkü haline gelmesiyle geliştirmeyle ilgili maliyetlerin büyük ölçüde arttığını söyledi.
Raporda, protokolün Aave V3 gibi yenilikçi, güvenli ve test edilmiş bir sürümünü oluşturmak için çeşitli yeteneklere sahip deneyimli geliştiricilere ihtiyaç duyduğunu ve çalışmalarının iyi ödendiğini belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.