Haberler

ABD – Rusya Etkileri Sürüyor! Tether (USDT) Hacmi Yükseliyor

Kripto piyasaları Pazartesi günü ABD - Rusya zirvesi umuduyla hafif bir yükseliş yaşadı. Ancak güvenli liman talebi, tüccarları dünyanın en büyük stablecoini olan Tether'e yönlendirdiği için Tether hacimlere hükmetmeye devam ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin yaklaşık %3 artarak 39.351 dolara yükselirken, Ethereum %3.4 arttı. Kripto piyasa değeri %0,4 artarak 1,87 trilyon dolara yükseldi.

Küresel hisse senedi ve döviz piyasaları, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve ABD’li mevkidaşı Joe Biden’in bir zirve üzerinde anlaştıkları haberi üzerine yükseldi. Hareket, olası bir Ukrayna işgaline ilişkin artan gerilimlerin son iki hafta içinde riske dayalı varlıkları hırpalamasının ardından geldi.

Rusya – Ukrayna Gerginliği 200 Milyar Dolara Mal Oldu!

Tether’deki işlem hacimleri, son 24 saatte yaklaşık 36 milyar dolardı ve bu, Bitcoin tarafından görülenin iki katından fazlaydı. Bu yıl artan bir trend olan yüksek stablecoin talebi, genellikle düşüş eğiliminin göstergesidir.

Ancak Solana, Pazartesi günü majör para birimleri arasındaki trendi, son 24 saatte %9,2 artarak 94,24$’a yükseltti. Token için işlem hacimleri yaklaşık %81 arttı.

Para birimi Ocak ayında beş ayın en düşük seviyelerine geriledi ve bu düşüş birkaç potansiyel alıcıyı cezbetti. Çoğu majör para birimindeki kazançlar Pazartesi günü büyük ölçüde sessize alındı. Raporlar, OpenSea’ye yönelik yapılan kimlik avı saldırısının NFT’lerde “milyonlarca” zarara mal olduğunu belirterek para akışının olumsuz etkilendiğini de gösteriyor.

Ayrıca, piyasanın rekor seviyelerden son zamanlarda düşüş yaşaması piyasadaki korku endeksini ateşliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.