Bitcoin HaberleriHaberler

ABD Senatöründen Umutlandıran Kripto Açıklaması!

ABD Senatörü Jon Tester, kripto para birimlerinin olmaması gerektiğine olan inancına rağmen, bunların yasal hale getirilebileceğini iddia ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Senatörü Jon Tester, kripto para birimlerinin olmaması gerektiğine olan inancına rağmen, bunların yasal hale getirilebileceğini iddia ediyor.

Massachusetts’ten bir senatör ve Capitol Hill’de kripto para birimlerinin en açık sözlü muhaliflerinden biri olan Elizabeth Warren, yakın zamanda Wall Street Journal’da yeterli düzenlemenin olmaması durumunda kripto paraların tüm ekonomiyi çökertebileceğini savundu. Geçen yıl Warren, Bitcoin satın almayı hava satın almaya eşitledi. Montana Senatörü Tester, kripto para biriminin doğru kurallarla yasallaştırılabileceğini savunmasına rağmen benzer iddialarda bulunuyor.

“Yönetmelikler kripto para birimini meşrulaştırabilir”

Pazar günü Senatör Jon Tester, NBC’nin “Meet the Press” programına çıktı ve kripto para birimlerinin varlığına karşı çıktı.

Tester, moderatör Chuck Todd’a yanıt olarak, düzenleme konusunda bir finansör değilim, ancak bu tür şeylerin var olmasına gerek görmüyorum, dedi.

Tester, diğer rakiplerinin aksine, kripto para birimlerinin düzenlenmesine karşıdır ve kripto para birimi para piyasasının değerinin yoktan var edildiğini iddia eder. Montana senatörü, kuralların sonunda kripto para birimlerini meşrulaştırabileceğine inanıyor.

Senatör Jon Tester, kripto para birimlerini yöneten kurallarla ilgili şunları söyledi:

Eğer kripto paraları düzenlersek, insanlara gerçek olduğunu düşünme yeteneği verebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.