HaberlerBlockchain Haberleri

ABD’li Senatör Pat Toomey’den UST Açıklaması!

ABD'li Senatör Pat Toomey, Terra LUNA Sorununa İlişkin Açıklamalarda Bulundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’li senatör Pat Toomey’den UST açıklaması. Terra sorununun başlangıcından beri, Terra’nın başarısız bir fikir mi yoksa bir dolandırıcılık davası mı olduğu konusunda hararetli tartışmalar oldu. Amerika Birleşik Devletleri Senatörü Pat Toomey, TerraUSD sorunu hakkında birkaç açıklama yaptı. Toomey, olayın Terra’nın korkunç bir girişim olduğunun bir göstergesi değil, bir aldatmaca olduğuna inandığını Belirtti.

ABD’li Senatörden Terra LUNA Yorumu

Terra blok zincirinin istikrarlı kripto para birimi TerraUSD (UST) 1 doların altına inerken ve LUNA’daki büyük çaplı kayıplarla birlikte, kripto para piyasasına düşüş ivmesi getiren bir Terra LUNA krizi yaşandı. Halkın bazı üyeleri Terra’nın sadece kötü bir proje olduğunu iddia ederken, diğerleri Terra’nın en başından beri bir aldatmaca olduğunu iddia etti.

Yakın zamanda stablecoin’lere odaklanan bir önlem getiren Senatör Pat Toomey, Terra krizi hakkında da açıklamalarda bulundu. Toomey, UST‘nin yüksek getirilerinin şüpheli bir durum yarattığını ve Terra olayının bir aldatmaca olduğu teorilerini kabul ettiğini belirtti.

Luna Vakfı Kıskaca Alınıyor - Kripto Para | Donanımhaber

FTX CEO’su, Terra Krizini Değerlendirdi

Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried, Terra kriziyle ilgili görüşlerinde, Terra’nın bir dolandırıcılık olduğu fikirlerine katılmadığını belirtti. FTX’in CEO’su, Terra’nın bir Dolandırıcılık olduğunu düşünmediğini, bunun yerine bunun başarısız bir çaba olduğunu söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.