Altcoin HaberleriHaberlerNFT Haberleri

Acun Ilıcalı, NFT Ekosistemine de Adım Atıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Non-fungible token kısaltılmış adıyla NFT’ler gün geçtikçe popülerliğini arttıyor. Birçok ünlü ismin kendi koleksiyonunu oluşturarak dahil olduğu NFT ekosistemine, Cem Yılmaz’dan sonra Acun Ilıcalı da dahil oluyor. Medyaya yansıyan bilgilere göre ünlü İş insası Acun Ilıcalı, NFT platformu üstünde çalışmalar yürüttüğü öğrenildi.

Acun Ilıcalı’dan NFT Projesi

Webrazzi Summit 2021 etkinliği sırasında konuşan başarılı iş insanı Acun Ilıcalı, NFT ekosistemine yaklaştıklarını ve NFT konusunda sektör liderleri içinde olmak istediklerini dile getirdi. Bunlara ek olarak Ilıcalı NFT projelerinin global olacağını dile getirdi. Bu noktada Ilıcalı, dünyaya mümkün oldukça tüm dünyaya açılarak Türkiye’nin enerjisini tüm dünyada hissettirmek istediklerini de dile getirdi.

Öte taraftan Ilıcalı NFT projesi ile ilgili herhangi bir detay vermedi. Dolayısıyla gelecek günler Acun Ilıcalı’dan ya da Acun Medya’dan NFT projesi ile ilgili açıklamaların yapılabileceği düşünülüyor.

Acunnft

Ünlülerin NFT İlgisi

Geçtiğimiz haftalalarda NFT platformu  OpenSea üzerinden NFT koleksiyonunu duyuran Cem Yılmaz, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Başarılı komedye, NFT eserlerini alan kişilerin gösterilerine ücretisiz bir şekilde girebileceğini duyurdu.

Son olarak Erşan Kuneri NFT’sini alan kişi ile birlikte ofisinde filmi izleyeceğini dile getiren Yılmaz, NFT’lere bilhassa Türkiye’de farklı bir görüş açısı kattı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.