HaberlerAltcoin Haberleri

ADA, DOGE, BNB XRP ve SOL! Majör Altcoinlerde Son Durum?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının yeni haftayla birlikte başladığı çıkışı devam ettirmeye çabalıyor. Bitcoin ve Ethereum konsolide olurken birçok majör altcoin tek haneli kazançlar elde etti.

Cardano (ADA) Fiyat

Cardano (ADA) 2.20 doların üstünde mühim bir yukarı yönlü kırılma girişiminde bulunuyor. 2.20 doların üstünde bir kapanış, 2.32 doların kontrol edilmesine yol açabilir. Daha fazla artış, fiyatı 2.50 dolar seviyesine doğru itebilir. Aksi halde fiyat kısa vadede 2.10 dolar seviyesini tekrardan görebilir.

Binance Coin (BNB) Fiyat

Binance coin (BNB) 465 dolar pivot seviyesinin üstünde pozitif işaretler veriyor. Ancak fiyat 500 dolar seviyesinin yakınında büyük bir engelle karşılaşıyor. 500 doların üstünde bir kapanış, fiyatı 525 dolara doğru çıkarabilir.

Dogecoin (DOGE) Fiyat

Dogecoin (DOGE) 0.280 dolar seviyesine doğru yükseliyor. Boğalar hareket halinde kalırsa, fiyat 0.300 dolar seviyesine doğru yükselebilir. Aşağı yönde, 0.250 dolar seviyesi iyi bir destektir.

Ripple (XRP) Fiyat

XRP fiyatı 1.15 dolar seviyesine doğru yükseliyor. 1.15 doların üstünde net bir kırılma, fiyatı 1.20 dolar seviyesine doğru çıkarabilir. Öte taraftan kısa vadede 1.00 doların tekrardan kontrol edilme riski var.

Solana (SOL)  Fiyat

Solana (SOL) 200 dolar seviyesinin üzerine yerleşit ve kazançları konsolide ediyor. Aşağı yönlü bir düzeltme olursa fiyat 185 doları kontrol edebilir. Yukarı yönde, 215 dolar seviyesi kısa vadeli bir dirençtir.

Diğer Altcoin’lerin Piyasa Durumu!

SCRT, FTM, ONE, CRV, NEAR, ENJ, TEL, ICP, COMP, THETA, SHIB ve SUSHI dahil birçok altcoin %8’den fazla arttı. Bunların haricinde SCRT %40’tan fazla arttı ve 9.00 dolar seviyesinin üstünde işlem görüyor. bPRIVA ise son 24 saatte %5’lik bir artışla 0.64 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.