HaberlerAltcoin Haberleri

ADA, SOL ve USDT’den En Büyük 4. Kripto Para Mücadelesi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ADA, SOL ve USDT kripto para birimleri arasında en büyük kirpto para mücadelesi hız kazandı. Sıralamda 4.lük değişkenlik gösterirken şu an için Cardano’nun lider olduğunu söyleyebiliriz.

En Büyük 4. Kripto Para Mücadelesi

Popüler altcoin ADA, yazının kaleme alındığı sırada 76,2 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük dördüncü kripto para konumunda bulunuyor. ADA’yı 74,093 milyar dolar ile son zamanların parlayan yıldızı SOL takip ederken, SOL’u ise 73,326 milyar dolar ile stable kripto para birimlerinden USDT takip ediyor.

En Büyük 4. Kripto Para Mücadelesi
En Büyük 4. Kripto Para Mücadelesi

Son zamanlarda önemli performaslar gösteren SOL geriden gelerek pek çok önemli kripto para birimini geçmeyi başardı.

Öyle ki SOL, Cardano fiyatında yaşanan artış öncesinde ADA’nın da bir süre üzerine yükselmeyi başardı. Ancak ADA fiyatında yaşanan artış sayesinde Cardano yeniden dördüncük koltuğunu geri aldı.

ADA ve SOL Fiyat Beklentileri

Kripto para analistleri bu iki majör altcoine oldukça güveniyor. Çünküiki kripto para biriminin projesi de içinde bulunduğumuz yılda çok önemli gelişmeler imza attı ve görünüşe göre henüz bizleri bekleyen yeni gelişmeler bulunuyor.

Dolayısıyla beklenen altcoin rallisinin başlaması ile birlikte hem ADA fiyatı hem SOL fiyatı yeni zirveleri görmesi mümkün görünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.