Altcoin HaberleriHaberler

Binance, Bu Altcoin işlemlerini Askıya Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ağ sorunları nedeniyle, kripto endüstrisindeki en büyük borsalardan biri olan Binance, Solana (SOL) para çekme işlemlerini geçici olarak durdurdu. Binance, ağ sorunlarının ne zaman düzeltileceği konusunda belirli bir zaman çizelgesi sunmasa da duruma bağlı olarak herhangi bir zamanda yeniden askıya alınabileceğini belirtiyor.

SOL Ağındaki Kesintiler

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Solana ağındaki para çekme işlemlerinin artık zorluklar yaşadığını kabul etti. Borsa İstanbul ayrıca, bu zorlukların mümkün olan en kısa sürede çözülmesi için Solona‘nın proje ekibiyle birlikte çalıştıklarını söyledi. Yatırımcılar ise açıklamaların yetersiz olduğuna inanıyor.

Ağ Sorunlarından Dolayı Binance Bazı Altcoin İşlemlerini Askıya Aldı!
Ağ Sorunlarından Dolayı Binance Bazı Altcoin İşlemlerini Askıya Aldı!

 

Bu faktör, Fed’in beklenen faiz artırımını açıklamasının ardından hem kripto hem de normal piyasalarda hissediliyor. Kripto para birimleri düşüşte olduğundan, yatırımcıların çoğu fonlarını geri çekiyor. Ayrıca genel kripto para piyasası, piyasa değerine göre sadece Çarşamba günü 400 milyon dolardan fazla kayıp yaşadı.

 

 

Ayrıca Solona, son 24 saatte vadeli işlemlerinde yaklaşık 25 milyon dolarlık likidasyon kaybı yaşadı. Piyasa değerine göre altıncı en değerli kripto para birimi olan SOL, son 24 saatte %5’in üzerinde düşüşle şu anda 115 dolardan işlem görüyor.

OpenSea’de Beklenen Gerçekleşti

En popüler NFT pazarı olan OpenSea ise şu anda Solana ağını platformuna dahil ediyor. Twitter kullanıcıları, entegrasyonu resmi olarak duyurulmadan önce Twitter’a entegrenin ekran görüntüsünü yükleyerek onaylıyor.

Gerçekte, NFT ekosistemi bu entegrasyona şaşırmıyor. 29 Mart’ta yapılan açıklamaya göre, Solana ağında oluşturulan NFT koleksiyonları Nisan ayında OpenSea’nin platformuna eklenecek. Uzmanlar, Mart ayından önce çözüleceğini tahmin ederek bunu Ocak ayında da gündeme getirmişti. OpenSea, bu entegrasyon sonucunda artık platformlarında Ethereum (ETH), Solona (SOL), Polygon (MATIC) ve Klaytn (KLAY) desteklemektedir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.