Kripto RehberEditörden Seçmeler

Aion Coin Projesi Nedir? Aion Coin Nereden ve Nasıl Alınır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasına yatırım yapan kullanıcılar, internette yükselen bir kripto para olan Aion Coin hakkında bilgi bulmaya çalışıyor. Yatırımcılar Aion Coin nedir, Aion Coin projesi, Aion Coin geleceği, Aion Coin nereden ve nasıl satın alınır? ve sorgulanacak diğer arama motorları. Aion Coin ile ilgili detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.

Aion Coin Projesi Nedir?

Aion, Açık Uygulama Ağı’nı (OAN) güvence altına almak ve bunlara erişmek için kullanılan bir token olan kendi özel blok zincirine sahiptir. 2018’de Kanada’da başlatılan The OAN, herkesin erişebildiği bir kamu ağıdır. Kayıtlı bir kar amacı gütmeyen kuruluş olan The Open Foundation tarafından yönetilen OAN, halka açık uygulamalar oluşturmak için bir ortam sağlamayı amaçlamaktadır.

OAN’ın birincil hedefi, çeşitli blok zincirleri arasında birlikte çalışabilirliği teşvik ederek kullanıcıların ve geliştiricilerin çok çeşitli uygulamalar oluşturmasını sağlamaktır. OAN, kullanıcıların akıllı sözleşmeler gerçekleştirmesine, verileri depolamasına ve birçok ağ üzerinden aktarmasına olanak tanıyarak AION tokenını aynı zamanda ağın çekirdeği haline getirir.

CEO Matthew Spoke ve COO Ian Chan, Açık Uygulama Ağı’ndan (OAN) sorumludur.
Ottawa Üniversitesi mezunu Matthew Spoke, bir dizi blockchain odaklı şirkette çalıştıktan sonra iş ortağı Ian Chan ile AION projesini başlattı. Spoke tarafından oluşturulan Moves in 2020 uygulaması, onların en bilinen eseridir.

Bir başka kurucu ortak olan Ian Chan, Harvard ve Toronto Üniversitesi eğitimi almış, aynı zamanda OAN’ın COO’su. Finans alanında uzmanlaşan Chan, bir arka plan ortağından daha yüksek bir deneyim düzeyine sahiptir ve 1998’de Thomas Cook Group’un Kıdemli Başkan Yardımcısı olmuştur. Daha sonra HP’ye katıldı ve 2005’te Deloitte’a katıldı. 2018’den beri The OAN’ı geliştirmeye odaklanıyor.

Vaion Coin Projesi Nedir? Aion Coin Nereden Ve Nasıl Alınır?

Aion Coin Nedir?

Yetkilendirilmiş pay kanıtı (DpoS) ve önem kanıtı (PoI) mutabakat tekniklerinin bir kombinasyonu, OAN blok zincirini ve AION jetonunu güvence altına alır. Blockchain’in ek güvenlik için Bizans Hata Toleransına güvenmesi önemli bir bileşendir.

Yeni blokları doğrulamak ve dolayısıyla yeni tokenlar üretmek için DpoS nispeten yeni bir fikir birliği tekniğidir.
Proof-of-stake (PoS) konsensüs teknikleri, madencilik süreci için çok fazla bilgisayar ve elektrik gücü gerektiren proof-of-work (PoW) konsensüsten daha ölçeklenebilir ve çevre dostudur.

AION token’ı, Ethereum ve NEO gibi blok zincirlerde her türlü transferi ve akıllı sözleşmeyi yürütebilir. 20 Kasım itibariyle AION’un piyasa değeri 271,654,252  dolardı. Dolaşımdaki arz 501,505,081 milyon iken, maksimum arz bilinmiyor.

Kurucular ve diğer ekip üyeleri, toplam AION jeton arzının yaklaşık %40’ına sahipken, AION token’larının %51,5’i de zaman içinde kademeli olarak halka açık hale gelecektir. Sonunda, tokenlerin kalan %8.5’i, AION’un tanıtımının tohum aşamasıyla ilgilenen özel yatırımcılara tahsis edildi.

Aion’un Geleceği

Eşsiz bir blok zincirine sahip olan AION’u farklı kılan özelliklerinden biri, dünya çapında birçok blok zincirini birbirine bağlayabilmesidir. Bu yetenek ile AION’un geleceğinin parlak olacağı tahmin ediliyor.

Aion Coin Nereden ve Nasıl Alınır?

BTC, USDT, ETH gibi paritelerle hesap açtıktan sonra Aion ticareti yapabileceğiniz en büyük borsalar arasında Binance, Mandala Exchange, KuCoin, Bitrue ve WazirX yer alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.