Ethereum HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

Airdrop rekor kazanç, kişi başı 20.000 USD!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Airdrop rekor kazanç, kişi başı 20.000 USD! Daha önce bu sistemde bir adres oluşturduysanız, 20.000$ kazanmış olabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde dolandırıcıların bu airdrop için çeşitli yöntemler kullandığını açıklamıştık. Geçen ay cüzdandan alınan anlık görüntüye dayalı olarak dağıtılan airdrop, birçok yatırımcıya 20.000 USD’den fazla kazandırdı.

Ethereum Name Service (ENS) Token

Ethereum’daki en popüler uygulamalardan biri, airdrop’tan sonra keskin bir şekilde yükseldi ve geniş ilgi gördü. Başlangıç ​​şirketi, Ethereum cüzdan adresini bir web sitesine dönüştürdü ve DAO tokenlerini ENS adres sahiplerine dağıttı. Airdrop için uygun olan birçok yatırımcı 20.000 dolardan fazla kazandı. ENS tokeni gün boyunca 57,4 dolara yükseldi. Kendinize alan adı satın almak için daha önce Ethereum Name Service kullandıysanız hakediş listesinde olabilirsiniz.

Yani Mayıs 2022’den önce token payınızı almak için Ethereum (ETH) cüzdanınızı kullanabilirsiniz.

Toplam arzın %25’i “.eth” uzantılı cüzdan adresine tahsis edilmiştir. Yeni jetonlarla karşılaştırıldığında, işlem hacmi önemli ölçüde arttı. Yazma sırasında, günlük işlem hacmi 500 milyon doları aştı. Net piyasa değeri henüz CMC ekranına yansımamış olsa da ENS tokeninin kısa süre içerisinde ilk 100’e girmesi bekleniyor.

Token, Gate.io, ByBit, UniSwap, OKEx ve Hotbit gibi platformlarda hızla listeleniyor ve inanılmaz ilgi görüyor. Kripto tarihindeki en başarılı airdroplar dan biri olan ENS tokeni 22.92 dolardan 57,4 dolara yükseldi.

Airdrop rekor kazanç, kişi başı 20.000 USD!

Yatırımcılar ve analistler, ENS token için bir fiyat hedefi yarışına girdiler. Ancak en iddialı görüş, GoDaddy‘nin piyasa değerini hedeflemesidir. Bu nedenle, ENS tokeni, 11,9 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan GoDaddy‘yi aşacak. Tokenin 11.9 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşması için 119 dolara yükselmesi gerekiyor. Yani %300 fiyat beklentisi kabul edilmiştir. Uzun ve hatırlanması zor bir cüzdan adresi yerine bir isim veya .eth takma adı şeklinde kendi adresinizi oluşturabilirsiniz.

Bu elbette işinizi kolaylaştıracak ve ENS belirteci, projenin DAO‘su, yönetişim belirteci olarak hizmet edecektir. Şimdiye kadar 411.000 cüzdan adresi oluşturuldu.

Sisteme girdikten sonra kendi alan adınızı yukarıdaki gibi aratarak müsait olup olmadığını kontrol ediniz.

Ardından ikinci bir arayüz gelecek (sorgulamadan önce cüzdana bağlanmanız gerekiyor) yukarıdaki şekilde görüldüğü gibi bu alan adına kaç yıl sahip olmak istediğinizi seçin, isterseniz 120 yıl bile alabilirsiniz. Ücreti ödediğinizde artık bir alan adınız var, niş alan adının dolu olduğu söylenebilir. Bu alan adını daha önce satın aldıysanız, airdrop hakkınız olacaktır. Tabii bunun ücretsiz olmadığını bilmelisiniz, 120 için 922 dolar ödemeniz gerekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.