Metaverse HaberleriHaberler

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’dan Metaverse ve Kripto Para Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, İzmir Güzelbahçe balıkçı barınağı ziyaretinin ardından bir otelin toplantı odasında gençlerle bir araya gelerek sorularını yanıtladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Zmir Güzelbahçe balıkçı barınağı ziyaretinin ardından bir otelin toplantı odasında gençlerle bir araya gelerek sorularını yanıtladı. Genel başkan yardımcısına Metaverse hakkında sorular soruldu.

“Bana göre Metaverse İkinci Bir Kainat Demek.”

Binali Yıldırım, Metaverse ile ilgili sorulara bu teknolojinin herkes için yeni olduğunu ve konuyla ilgili araştırmalar yürüttüğünü vurgulayarak yanıt verdi. Yıldırım metaverse hakkında şunları söyledi:

“Uzmanların tanımlarını okudum. Kişisel bir tanım oluşturmak için hepsinden öğeleri birleştirdim. Metaverse benim için paralel bir alemin görüntülerini çağrıştırıyor. Var olan aynı şeyleri yaratabileceğimiz bir ortamdan bahsediyoruz.”

Binali Yıldırım Metaverse
Binali Yıldırım Metaverse

AKP Genel Başkan yardımcısı Binali Yıldırım sözlerine şöyle devam ediyor:

“Anlık karşılıklı iletişim var. Bu kripto varlıklar konusunu da finans sektörüyle sınırlı düşünmemek lazım. İnsanların ihtiyacı olan her alanda kullanabileceğimiz bir şey. Bankaların tamamının yaptığı işi yüz kişiyle yapabilecek bir sistem. Bu bir açık kodlu yazılım. Bu teknolojiyi reddetmek yerine bunu zararlı amaçlara kullanılmasını önleyici mevzuat oluşturma ihtiyacı var. Kayıt dışı paralar uyuşturucu ya da sanal kumardan kazanılan paralar sisteme sokulmaya çalışılıyor. Rezerv paralar var. Bunlar Ukrayna Rusya krizinde görüldü silah olarak kullanmaya başladılar.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.