Haberler

Alman Kripto Borsası Nuri İflas Başvurusunda Bulundu!

Bir zamanlar Bitwala olarak bilinen Alman kripto para birimi girişimi Nuri, iflas ilan etti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Alman kripto borsası Nuri iflas başvurusunda bulundu. Bir zamanlar Bitwala olarak bilinen Alman kripto para birimi girişimi Nuri, iflas ilan etti.

Son zamanlarda kripto para piyasasındaki iflas haberleri bir yenisini de kapsayacak şekilde genişledi. Bir blog gönderisine göre, Berlin iflası 9 Ağustos’ta Alman kripto para bankası Nuri tarafından verildi.

Kripto Borsası Nuri İflasını Açıkladı

Almanya merkezli kripto para şirketi Nuri, eskiden Bitwala takma adıyla kullanılıyordu. Kripto para aracı kurumu olarak da sınıflandırabileceğimiz işletme, 9 Ağustos’ta iflasını ilan ettiğini açıkladı. Bunun için küresel çapta fintech girişimleri için kötü piyasa koşullarından bahsetti. İşletme tarafından müşteri korumasının gerekliliği, bu seçimde yine başka bir faktör oldu.

Konuyla ilgili açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Mevcut zorlu piyasa gelişmeleri ve bunun Nuri’nin iş gelişimi üzerindeki finansal piyasalardaki etkileri nedeniyle , 9 Ağustos 2022 Salı günü iflas başvurusunda bulunduk. Bu adım, tüm müşterilerimiz için en güvenli yolu sağlamak için gerekli hale geldi

Almanya Kripto Para

 

Nuri, bu uygulamanın hizmetlere, paraya ve yatırımlara bir etkisi olmayacağını da ifade etti. Şirket, şimdilik hiçbir şeyin değişmeyeceğini açıklamak için “Nuri’nin uygulama, ürün ve hizmetlerinin çalışmaya devam edeceğini” belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.