HaberlerAltcoin HaberleriEditörden Seçmeler

Potansiyeli Yüksek Altcoin Yatırım Tavsiyeleri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Potansiyeli Yüksek Altcoin yatırım tavsiyeleri doğrultusunda hareket ederken iyi düşünmeniz gerekiyor. Başkasının kâr sağladığı yatırımlardan sizin zarar etme riskiniz olduğunu unutmayın.

Kripto para borsalarındaki hareketlilik hiç durmuyor. Yatırımcıların birçoğu tercihini sanal paralardan yana kullanıyor. Bu yazımızda sizleri, yatırımcıların önerdiği  potansiyeli yüksek altcoin önerileri hakkında bilgilendireceğiz.

AltCoin Nedir?

Bu kavram, yatırıma açık bütün blockchain modellerini ifade ediyor. Bitcoin haricindeki kripto para birimlerine altcoin deniyor. Etherum, Litecoin, ve XRP bunlara örnek.

Coin’ler kendi blockchain ağlarına sahiptir. Token’lar ise farklı bir blockchain ağı kullanılarak oluşturuluyor.

Stablecoinler, fayda tokenları, menkul kıymet tokenları gibi farklı gruplara ayrılıyor. Polkadot, Ethereum (ETH), ve Cosmos (ATOM) gibi altcoinler uygulama geliştirmeyi destekliyor.

Beam (BEAM) ve Zcash (ZEC) benzeri kripto paralar ise  gizlilik odaklı çalışıyor. Buna benzer binlerce altcoin var, hepsi özelliklerine göre değişiklik gösterebiliyor.

Yatırımcılardan Altcoin Önerileri

Yatırım seçeneklerindeki çeşitlilik çok fazla. Bu da ekonomik tahminleri zorlaştırıyor. Altcoin yatırımcılığı sırasında miktarların büyük önemi var. Herkes en az miktarda para harcayarak en fazla parayı kazanma peşinde. Aşağıdaki alternatifler bu konuda verimli olabilir.

CoinMarketCap Altcoin Önerileri

  1.  CoinMarketCap, dünya çapında en güvenilir kripto para yatırım kaynaklarından biri. Şirket, BNB (Binance Coin) yükselişinin hızla devam edeceğini öngörüyor. Binance, en kapsamlı dünya borsası. Bu altcoin birimi ise mining (madencilik) yapmaya uygun değil. Bu yüzden değeri daha fazla.
  2. Yatırım uzmanlarından altcoin önerileri içinde Ethereum’un özel bir yeri var. Çıktığı günden itibaren değer kazanmayı sürdüren bu altcoin birimi, neredeyse Bitcoin ile yarışıyor. Yatırımcıları cezbeden bir başka özelliği açık kaynak kodlu olması. NFT (eşsiz token) ve DeFi (merkezsiz finans) ekosisteminde yer alan uygulamaların çoğu Ethereum üzerinden geliştiriliyor. Bu da Ethereum’un değerli bir yatırım aracı olmasında rol oynuyor.
  3.   Ciddi bir yükseliş eğilimi içerisinde olan Bitcoin Cash da yatırımcıların kadrajından çıkmıyor. Eylül 2021 itibariyle 1 Bitcoin Cash, 709 dolar. Bu altcoinle zengin olan uyanık yatırımcılar çok!
  4.  Ripple diye de bilinen XRP Cash, TL bazında yüksek fiyatlı olmasa da geleceği parlak bir altcoin. Hatta bazı yorumcular, gelecekte Bitcoin etkisi meydana getirebileceğinden söz ediyor.

Altcoin Yatırım Tavssiyeleri

Aşağıdaki birimlerin önümüzdeki birkaç yıl içinde patlama yapacağı düşünülüyor:

  • Polkadot (DOT)
  • SushiSwap (SUSHI)
  • Theta Fuel (TFUEL)
  • Kusama (KSM)
  • Solana (SOL)
  • Holo (HOT)
  • Bitcoin CASH (BCH)
  • STELLAR (XLM)
  • Uniswap (UNI)
  • Cardano (ADA)
  • Ripple (XRP)
  • Dogecoin (DOGE)
  • Binance Coin (BNB)
  • Avalanche (AVAX)

Altcoin yatırım tavsiyeleri üzerine işlem yaparken piyasadaki hareketliliği göz önüne almak gerekiyor. Ânî dalgalanmalar, yatırımcıların planlarını suya düşürebiliyor. Bu nedenle acele etmemek ve yatırım yapmadan önce ilgili altcoinler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak önem taşıyor.

Popüler Altcoin Önerileri

Kripto para borsalarının sağladığı câzip getiriler bu işlerle uğraşan herkesin dikkatini çekiyor.

Altcoin yatırımı için öneriler:

Cardano (ADA) ilk başta çok iyi performans gösteremedi. Fakat 2021 itibariyle en yüksek piyasa değerine sahip kripto paralar listesine girmeyi başardı. Dolayısıyla yatırım için bir alternatif durumunda. Fakat yine de gelişmeleri takip etmek şart.

Uniswap (UNI), dünyadaki ilk DEX yani merkezsiz borsa olarak biliniyor. Pek çok borsa da Uniswap’in forklanmasıyla meydana geldi. Uniswap V3 gelişmesiyle birçok özellik kazanan platformun merkezsiz borsaya değer katacağı öngörülüyor.

Kripto para yatırımcılarından altcoin yatırım önerileri yelpazesinde Dogecoin (DOGE) de ön plana çıkıyor. Gamestop çılgınlığının, Mark Cuban ve Elon Musk desteklerinin etkisiyle Dogecoin, piyasada adından söz ettirmeye başladı. Bu yıl piyasa değeri hızlı bir yükseliş yaşadı. Daha sonra düşüşe geçse de Elon Musk ve yapılacak geliştirmelerle kripto para piyasasında kendine önemli bri tutacağı tahmin ediliyor.

Polygon (MATIC) Ethereum uyumlu blok zincirler oluşturulmasına yardım etmeyi amaçlıyor. Milyarder yatırımcı Marc Cuban, projeye yatırım yaptığını onayladı ve MATIC fiyatı geçtiğimiz ay itibariyle artış gösterdi. Digitalcoin ve bazı tahmincilere göre, fiyat 2022 sonuna kadar yeni zirveleri görecek.

Altcoin Yatırımı Yapacak Olanlara Öneriler

Birçok altcoin WhatsApp ve Telegram grubu mevcut. Onlara katılarak fikir alışverişinde bulunmanız faydalı olabilir. Bir altcoini sırf ucuz olduğu için satın almayın. Fiyat ile piyasa değeri farklı şeyler. Yatırım yaparken piyasa değerine dikkat edin.

Altcoin gelişmelerinin sıkı takipçisi olun. Altcoin yatırım güvenilir bir borsaya kaydolmakla başlar. Binance, dünya çapında en popüler borsalardan biri. Üyeliğinizi oluştururken çok güçlü bir şifre belirlemeye özen gösterin. Hesabınızı açtıktan sonra iki adımlı doğrulamayı mutlaka etkinleştirin.

UYARI: Bu yazımızdaki amacımız yatırımcıları Altcoinlerle ilgili doğru bilgilendirmektir. kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak görmeyiniz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

3 Yorum

  1. bilmiyorum altcoinlerden bana ethereum dışında güven veren coin yok. Cardano’ya güvendim mahvetti beni

  2. Ethereum, ADA, Solana ve AVAX bunlar dışındakiler uzun vadede güven vermiyor bana. YTD

  3. Ben Potansiyel olarak Solana, AVAX ve Cardano’yu uzun vadede önde görüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.