Altcoin HaberleriHaberler

Altcoin’lerde Ralli Başlayacak mı? ETH, SOL ve AVAX’ta Önemli Seviyeler!

Ethereum (ETH), Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) popüler kripto para birimleri arasında yer alıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bazı kripto para yatırımcılarının nadir bulunan mücevherleri aramasına rağmen, güçlü kripto paraların her zaman tercih edildiğini gözlemleyebiliriz. Bu kripto paraların başında Ethereum (ETH), Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) yer alıyor.

Ethereum Güncel durum

Yazım sırasında, piyasa değerine göre en değerli ikinci kripto para birimi olan ETH, 2.740 dolar aralığında işlem görüyor.

Analistlere göre 2.750 dolar ve 2.900 dolar ETH‘de kritik işaretler ve 3.000 dolar psikolojik bariyer olarak işlem görüyor. ETH destek olarak 3.000 doları bulursa bir süreliğine konsolidasyon yaşanacağı tahmin ediliyor.

Ethereum Güncel Durum
Ethereum Güncel Durum

Solana Coin Yorumları

Solana, özellikle 2021 patlaması sırasında çok dikkat çekti ve şu anda en büyük dokuzuncu kripto para birimi. Son 24 saatte %5’ten fazla değer kazanan SOL, şu anda yazı yazılırken 88 doların üzerinde işlem görüyor.

SOL’deki artışın devam etmesi için genel kripto para piyasasında artan hamlelerin devam etmesi bekleniyor. SOL’da şu anda 106 dolar direnç olarak kabul edilirken, 120 dolar psikolojik direnç olarak kabul ediliyor.

Solana
Solana

AVAX Coin Yorum

Ethereum rakibi olarak kabul edilen Avalanche projesinin yerel kripto para birimi, piyasa değerine göre en büyük 10. kripto para birimi olan AVAX’tır. Bu yazının yazıldığı an itibariyle işlem maliyetleri ve işlem hızı açısından ETH’ye rakip olarak görülen AVAX, 78 dolardan işlem görüyor.

Analistlere göre AVAX, güçlü ekibi ve gelişim kilometre taşları sayesinde uzun vadeli büyüme potansiyeline sahip. AVAX projesinin bir Türk olan Emin Gün Sirer tarafından yürütülmesi dikkat çekiyor.

AVAX’ın ilk direncinin şimdi 90 $ aralığında olduğu tahmin ediliyor. 90 dolardan büyükse, 100 doların psikolojik bir engel olabileceği önerilmektedir. Ancak AVAX 75$’lık desteğini kaybederse AVAX fiyatı 65$’a düşebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.