Altcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Solana (SOL),Polygon (MATIC) ve Loopring (LRC) Son Durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altcoin’lerde son durum ne?: LRC, MATIC ve Solana (SOL). Kripto para birimleri yukarı hareket ettikten sonra iki gündür düzeliyor ve fiyatlar istikrarlı bir şekilde artıyor gibi görünüyor. Önde gelen kripto para birimi 47.000 ila 48.000 dolar aralığında konsolide olurken, Loopring (LRC), Polygon (MATIC) ve Solana (SOL) ile ilgili en son gelişmeleri göz önünde bulundurun.

Loopring (LRC) Yorumları

Şu anda 1.29dolar’dan işlem gören LRC, son 24 saatte oldukça istikrarlı bir ilerleme kaydetti. 0,65 dolar gibi düşük seviyelerden yükselmesiyle LRC, yatırımcıların dikkatini çekti. Bu noktada, LRC’nin geçen ay %55’in üzerinde ve bir önceki hafta %16’nın üzerinde arttığını belirtmekte fayda var.

Solana (Sol),Polygon (Matic) Ve Loopring (Lrc) Son Durum
Solana (Sol),Polygon (Matic) Ve Loopring (Lrc) Son Durum

 

Analistler, piyasa yükseliş eğiliminden çıkarsa LRC’nin de aynı şeyi yapacağına inanıyor. Bu aşamada 1.36 doların ilk direnç noktası olması bekleniyor. 1,36 doların üzerindeyse tüccarların 1,40 doları izlemesi gerekebilir. 1,36 dolar’lık kırılma gerçekleşemezse, LRC 1,25 dolar’a kadar başka bir düzeltme hareketi yapabilir.

MATIC Yorumları

MATIC an itibariyle, 1,74 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri açısından ilk 16 kripto para birimi arasına yerleştiriyor. Son 24 saatte yüzde 3.5’in üzerinde yükselen MATIC, haftalık %10’un üzerinde büyüme ile dikkatleri üzerine çekti.

Matic 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Açıklamalara göre MATIC, bu yükselişin ardından bir süre konsolide olabilir. Genel piyasa, konsolidasyonun kırılma yönünü belirlemek için kullanılabilir. Yatırımcılar, yukarı yönlü bir kırılmada 1,80 dolar ve aşağı yönlü bir kırılmada 1,65 dolar aramalı.

Solana (SOL) Yorum

SOL şu anda 122 dolardan satıyor ve bu da onu piyasadaki en popüler kripto para birimlerinden biri yapıyor. 125 dolar, son 24 saatte %10’luk bir yükseliş performansı gören SOL için bariyer olarak görülüyor.

Sol 4

 

 

 

 

 

 

 

 

Analistlere göre SOL olumlu bir prognoza sahip ve eğer yükselirse, önce 125 doların hacimle kırılması gerekiyor. Ancak 125 dolarlık direnç kırılmazsa SOL’un şu an için düzeltme hareketlerine devam etmesi bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.