HaberlerAltcoin Haberleri

Altı şaka parası ve uzun vadeli hedefler! İlk kim başarılı olacak?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altı şaka parası ve uzun vadeli hedefler! İlk kim başarılı olacak? Çok sayıda sıfıra sahip kripto para birimleri, özellikle kısa vadeli gelir fırsatları arayan yeni yatırımcılar arasında popülerdir. Fiyatların çok fazla sıfır olması sizi daha kısa sürede zengin edeceklerini düşündürüyor olabilir mi? Böyle düşünüyorsanız, yalnız değilsiniz. Çoğu şaka coin yatırımcısı sizinle aynı görüşe sahip. Peki, en popüler 6 şaka parasının uzun vadeli hedeflerini anlamak ister misiniz?

Kripto Paralarda Uzun Vadeli Hedefler

Her şeyden önce, uzun vadeli hedef, gelir doygunluk noktasının nihai kaçış seviyesine ulaşmak olmalıdır. Örneğin, Ethereum (ETH) için 50.000 dolar çok tatmin edici bir uzun vadeli hedef olabilir. Ancak bu hedefleri belirlerken bazı önemli detaylara dikkat etmelisiniz. Bunlardan ilki, en büyük ve dolaşımdaki arzdır.

Yatırım yapacağınız projenin maksimum ve dolaşımdaki arzını göz önünde bulundurmalısınız. Kripto para birimi için uzun vadeli hedefler belirlemek istiyorsanız, gerçekçi olması da gerekir. Örneğin, toplam arzı 100 trilyon ABD Doları ve dolaşımdaki arzı 50 trilyon ABD Doları olan bir proje 1 ABD Doları değerinde olamaz. Kripto para piyasasının şimdiki ve gelecekteki tahmini büyüklüğü göz önüne alındığında, belirlediğiniz fiyat hedefi, projenin piyasa değerini gülünç seviyelere çıkarmamalıdır. Baby Dogecoin (BabyDoge) adlı bir şaka parasının tıpkı bunun gibi 100 trilyon dolar piyasa değerine sahip olabileceğini kimse iddia edemez.

Şaka Coinlerin Uzun Vadeli Hedefleri

Peki o halde en popüler 6 şaka coinin uzun vadeli hedeflerini inceleyelim.

  • Dogecoin (DOGE)

  • Shiba Inu (SHIB)

  • Akita Inu

  • SAFEMOON

  • Kishu Inu, BabyDoge

  • SAITAMA

Dogecoin (DOGE)

Topluluğun Dogecoin (DOGE) için belirlediği hedef 1 dolar ve mevcut fiyat yaklaşık 0.25 dolar. Elon Musk SNL şovunda o saçmalığı yapmadıysa fiyat bu alana ulaşmış olabilir. Ancak o gün bugünün 0,50 dolarını bile geçmedi.

Dogecoin (DOGE) için belirlenen bu hedef, fiyatın %400 artması durumunda mümkün olabilir. Kripto para biriminin piyasa değeri ile toplam ölçeğini yan yana koyduğumuzda bunun mümkün olduğunu söyleyebiliriz. Belki Tesla, Dogecoin (DOGE) ödemelerini kabul etmeye başlayacak ve fiyat aniden 0,5 bölgesini aşabilir?

Shiba Inu (SHIB)

SHIB asla 1$ olmayacak ve mevcut piyasa değerine ve dolaşımdaki arza dayalı olarak SHIB için böyle bir hedef belirlemek tamamen hayalidir. Ancak, 0,01 ABD doları veya yaklaşık 10 sent olabilir. Elbette bunun için ya arzını azaltması ya da kripto para piyasasında muazzam bir büyüme yaşaması gerekiyor.

Vitalik arzının %40’ını yaktı ve takas listesinin de yanacağı söyleniyor. Şu anda, dolaşım yaklaşık 550 trilyondur. Shiba Inu (SHIB) uzun vadeli hedefine ulaşabilirse, mevcut fiyat olan 0,00005843 dolardan 171 kat daha yüksek olacaktır.

Diğer 4 Şaka Coin

Akita Inu’nun şu anki fiyatı yaklaşık 0.0000038 ABD dolarıdır. Topluluk tarafından belirlenen uzun vadeli fiyat hedefi tam olarak 0,01 ABD dolarıdır. SAFEMOON aynı hedef fiyata sahip ve 0.0000043$’lık bir fiyatla alıcı aramaya devam ediyor.

Kishu Inu, BabyDoge ve SAITAMA, 0,001 dolara ulaşacakları günü bekliyor. Ancak Doge’dan sonra en yüksek fiyat hedefi olan şaka parası Floki Inu. Floki Inu (FLOKI) şu anda 0,00025 ABD Doları olarak fiyatlandırılmıştır ve hedef fiyat tam olarak 0,1 ABD Dolarıdır. Floki Inu (FLOKI)’nun dolaşımdaki arzı diğer ürünlerden çok daha düşük, sadece 10 trilyon birim. 2,3 milyar dolarlık piyasa değeriyle bu fiyata ulaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.