EkonomiBorsa HaberleriHaberler

Altın Kahininden Büyük Sürpriz: Bunu alın! Fiyatı ikiye katlanacak

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altın Kahininden Büyük Sürpriz: Bunu alın! Fiyatı ikiye katlanacak. Uzman İslam Memiş, son açıklamasında altına ve döviz piyasasına dikkat çekti, altına değil gümüşe dikkat çekti. Coinnewstr.com olarak detayları aktardık…

Altın analisti, gözleri gümüşe döndü

Altın ve döviz piyasası uzmanı İslam Memiş, gümüş analizini paylaştı. Başarılı ekonomist, gümüşün ons ve TL cinsinden kazancına dikkat çekti. Son dönemde gümüşün fiyatının yükseldiğine ve altından daha fazla kazandırdığına dikkati çekerek, Türkiye’de hem fiziki hem de diğer türlerde talebin arttığını söyledi. Özellikle geçen yıl gümüşün ons başına 12 dolardan 30 dolara yükseldiğini ve bunun altından daha iyi performans gösterdiğini vurgulayan Memiş’e göre, son dönemde salgın hastalıkların artması nedeniyle gümüşe olan talep arttı. Memiş, “Gümüş tıpta yaygın olarak kullanılan bir metadır. Bir çeşit bakteri ayırıcı olduğu için çok popülerdir” dedi.

Altın Kahininden Büyük Sürpriz: Bunu Alın! Fiyatı Ikiye Katlanacak
Altın Kahininden Büyük Sürpriz: Bunu Alın! Fiyatı Ikiye Katlanacak

Ayrıca gümüşün sanayide ve otomobillerde kullanıldığını, özellikle Çin’de panellerde gümüş kullanıldığını söyledi. “Gümüş paha biçilmez bir hazine olmaya devam edecek” diyen uzman, “fiziksel gümüşü elde etmenin zor olduğunu” da sözlerine ekledi. Son olarak fiyatı tahmin eden uzmanın adını paylaşın; gümüşün gram fiyatının ons ve döviz kurlarından etkilendiğini belirtin.

Mevcut 21.8$/ons seviyesinin uzun vadeli yatırımcılar için bulunmaz bir fırsat olduğuna dikkat çekti. Gram bazında gümüşün fiyatı 9 liranın altına düştüğünde satın alınabileceğini söyledi. Ancak, uzun vadeli yatırımcıların beklemeye daha istekli olabileceğini de sözlerine ekledi. “Bir yatırımcı, ‘Doların düşeceğine inanmıyorum, her ihtimale karşı alabilir’ derse.” 10 lira alan kişiler en geç 1-2 yılda iki katı fiyatına sattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.