Haberler

Amerikalı Milyarder David Rubenstein’den Kripto Para Piyasası Yorumu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Amerikalı milyarder David Rubenstein kripto para piyasası yorumu.  Kripto piyasasının düşüşüne rağmen, Amerikalı milyoner David Rubenstein, insanların kriptoyu terk etmeyeceklerine inanıyor.

Amerikalı milyarder ve The Carlyle Group’un kurucu ortağı David Rubenstein, Bloomberg ile yaptığı röportajda kripto para birimi endüstrisini analiz etti. Rubenstein konuyla ilgili yorum yaptı ve kripto piyasasının gerilemesinin piyasadaki düşüşün tipik bir parçası olduğunu belirtti. Rubenstein ayrıca kripto piyasası konseptinin terk edilmeyeceğine inanıyor.

Fiyat oynaklığının devam etmesini bekleyen milyarder, varlığın “yok olmayacağına” ve varlığın son on yılda kaydettiği ilerleme göz önüne alındığında 20.000 dolardan fazla bir fiyatın büyük bir başarı olduğuna inanıyor:

Elbette, 60.000 dolardan satın aldıysanız, çok para kaybettiniz ve bunların harika yatırımlar olduğunu söylemiyorum ama bence bunlar asla gitmeyecek yatırımlar. Tüm kripto ekonomisinin çökeceğini düşünmüyorum.

Geçen Nisan ayında milyarder, insanlara finansal özgürlük sağladığını iddia ederek Bitcoin yanlısı duygularda bulundu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.