Bitcoin HaberleriHaberler

Analist, Bu Seviyelere İşaret Etti! BTC, 2022’de Yeni Bir Rekor Kırabilecek mi?

Analiste göre, lider gelen kripto para birimi Bitcoin'e olan talep arttıkça BTC önümüzdeki aylarda güçlü bir yükseliş ivmesi kazanabilir.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Analiste göre, lider gelen kripto para birimi Bitcoin‘e olan talep arttıkça BTC önümüzdeki aylarda güçlü bir yükseliş ivmesi kazanabilir.

Twitter’da”Pentoshi” kulanıcı adındaki kripto para analistine göre, mevcut piyasa konumunu analiz ederek Bitcoin yukarı yönlü bir hareket başlatabilir ve önümüzdeki aylarda 72.000 dolar fiyat seviyelerine ulaşabilir. Uzmanın son birkaç aydır ayı piyasasını vurgulamasına rağmen, son gelişmelerin Bitcoin’i destekleyebileceğine inanıyor.

Analistin Bitcoin Yorumu

Twitter hesabında kripto para piyasasının mevcut durumunu değerlendiren uzman, Bitcoin’in değerinin yükselmeye başlayacağını ve önümüzdeki aylarda 72.000 dolara ulaşmasına neden olacağını tahmin etti. Analist, kripto para piyasasındaki olumsuz hareketin devam edebileceğini ancak son ayı sezonuna atıfta bulunarak piyasadaki BTC talebinin önümüzdeki aylarda önemli ölçüde artabileceğini iddia etti.

Uzman, mevcut gelişmelerin kripto para piyasaısna yukarı yönlü bir ivme sağlayabileceğine olan inancına dayanarak BTC’de 72.000 dolar fiyat seviyelerine kadar yukarı hareketlerin önümüzdeki aylarda başlayabileceğini de sözlerine ekledi.

Btc-Usd
Btc-Usd

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Önceki 24 saatlik zaman diliminde hatırı sayılır volatilite ile fiyat hareketleri kaydetmeye başlayan Bitcoin (BTC), 37.500 dolar fiyat seviyelerine düştükten sonra tekrar 39.000 dolar fiyat seviyelerine döndü. Kripto para piyasasının oynaklığı, Bitcoin’deki son fiyat dalgalanmalarının bir sonucu olarak önemli ölçüde arttı. Son fiyat değişiklikleriyle birlikte Ethereum (ETH) 2.585$ fiyattan işlem görmeye başladı. CoinGecko verilerine göre kripto para birimlerinin genel piyasa değeri 1,81 trilyon dolara kadar düştü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.