AnalizEthereum Haberleri

Analist “ETH, Cardano, DOGE ve SAND” İçin Bir Sonraki Adımı Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Analist “ETH, Cardano, DOGE ve SAND” için bir sonraki adımı duyurdu! Kripto analisti Filip L’nin ETH, Cardano, DOGE ve SAND için sonraki adımları belirlediği detaylı bir teknik analize göz atalım. Analistler, piyasanın yıl sonundan önce yükselmesini ve kritik dirençten sonra olası fiyat keşif senaryoları çizmesini bekliyor. İşte detaylar…

Cardano (ADA) fiyat analizi

Cardano (ADA) fiyatları, bu yıl Eylül ayında düşmeye başlamadan önce iyi bir performans göstermedi. Ancak analistler, yıl sona erdiğinde Cardano’nun 2022’de toparlanmaya başlayabileceğini söyledi. Tüccarlar daha önce 1,14 doları önemli bir destek seviyesi olarak savundular ve yukarıdaki aylık S1 bandı, bu seviyenin yakın zamanda değişmeyeceği inancına katkıda bulunuyor. Ek olarak, Fed’in geçen hafta daha az sert bir karar vermesinin ardından duygudaki değişiklikle birlikte, duyarlılık 180 derecelik bir tersine döndü. Bu, satın alma hacminde bir artışı tetikledi ve fiyat hareketini düşük ve sessiz tutmaya çalışırken ayılar zarara uğradı. Analistler, önümüzdeki hafta yeni yıla 1,18 dolardan girebilecek ve Eylül ayından bu yana düşüşün 1/3’ünü geri kazanabilecek bir boğa piyasasının patlak vermesinin beklendiğine inanıyor.

Analist &Quot;Eth, Cardano, Doge Ve Sand&Quot; İçin Bir Sonraki Adımı Duyurdu!
Analist “Eth, Cardano, Doge Ve Sand” İçin Bir Sonraki Adımı Duyurdu!

Cardano grafiğinde bu yıl Şubat ayından bu yana yaşanan kırılma teknik bir destek faktörü haline geldiğinden, nihai destek seviyelerinin 0,71 ABD doları ve 0,80 ABD doları olması beklenebilir. O zaman, RSI seviyesi aşırı satım alanına girecek ve şortların aşağı yönlü kazanımlarını sınırlayacaktır.

  • Sonuç: Analistler, ADA fiyatının yeni yıla 1,18 dolardan girebileceğini ve kilit destek seviyelerinin 0,71 dolar ve 0,80 dolar olduğunu söyledi.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

Ethereum’un fiyatı belirsiz bir ticaret döneminde çünkü sadece bir hafta içinde %30 arttı, ATH seviyesine ulaştı ve bu yılın son çeyreğinde yeni bir dip gördü. Bununla birlikte, Fed tarafından yapılan son değişikliklere rağmen, boğalar hala 3.687 doları aşıyor. Ancak 4.063 doları kıran tüm işlem gününe boğalar hakim oldu. Ancak bu hızlı boğalar, RSI’ın çok fazla ısınacağından ve Ethereum fiyat hareketinin 2021 ATH seviyesine ulaşmasını engelleyeceğinden endişe ediyor. Aksine, en iyi senaryo çok yavaş ama istikrarlı bir fiyat görmek. Yeni yıla girme hedefi 4.646 ABD Doları ve ardından 5.000 ABD Doları. Bu nedenle, ETH 2022’de rekor seviyeye ulaşacak ve en yüksek fiyatı bile aşabilir çünkü medyanın daha fazla ilgisi daha fazla yatırımcı ve satın alma ilgisi çekecektir.

Analist &Quot;Eth, Cardano, Doge Ve Sand&Quot; İçin Bir Sonraki Adımı Duyurdu!
Analist “Eth, Cardano, Doge Ve Sand” İçin Bir Sonraki Adımı Duyurdu!

Analiste göre, bu ralliyi durdurabilecek tek şey, satış baskısını tetikleyecek daha olumsuz Omicron veya Covid ile ilgili diğer manşetler olacak. Likidite azaldıkça, yatırımcıların pozisyonlarını tasfiye etmeleri ve ETH fiyatında ani bir ayarlamaya neden olması daha da zorlaşıyor, bu da daha fazla satışı tetikliyor; bu, 3.391 dolarlık bir fiyatla yeniden test etmek ve 3.000 dolarlık bir fiyatla 3.018 dolarlık güvenilir bir test anlamına geliyor.

  • Sonuç: Analistler, Ethereum’un 2022’de 4.646 ABD Dolarına ve ardından 5.000 ABD Dolarına yükseleceğine inanıyor. ETH bunu koruyabilirse fiyat keşif moduna da geçebilir. Likidite eksikliği nedeniyle analistler 3.391 ABD doları, 3.000 ABD doları ve 3.018 ABD doları destek seviyelerine işaret etti.

Sandbox (SAND) teknik analizi

Sandbox, Kasım ayının sonunda keskin bir düşüşe yol açan kâr elde ettikten sonra yatırımcılarının kaçtığını gördü. Boğalar ATH seviyesinin izini sürmeye çalıştığında, pozisyonlarından sıkıldılar ve 5,79 dolar ve 4,72 dolar boğa tuzağında kaldılar. Ancak Fed’in bu haftaki duyarlılık değişikliği stratejilerini kurtardı. SAND, boğaların yeni ATH beklentilerini korumak için %38.2’lik Fibonacci seviyesine ulaşmaya çalışıyor. Yatırımcılar yatırımlarını birkaç kripto para biriminde çeşitlendirmek istediklerinden, mevcut olumsuz faktörler tüm kripto pazarında kısa vadede öngörülemeyen rüzgarları estiriyor. Yıl sonuna yaklaşırken ATH seviyesine ulaşıldığında yukarı yönlü bir sıkışma bekleniyor.

Sandbox (Sand) Teknik Analizi Sandbox, Kasım Ayının Sonunda Keskin Bir Düşüşe Yol Açan Kâr Elde Ettikten Sonra Yatırımcılarının Kaçtığını Gördü. Boğalar Ath Seviyesinin Izini Sürmeye Çalıştığında, Pozisyonlarından Sıkıldılar Ve 5,79 Dolar Ve 4,72 Dolar Boğa Tuzağında Kaldılar. Ancak Fed'In Bu Haftaki Duyarlılık Değişikliği Stratejilerini Kurtardı. Sand, Boğaların Yeni Ath Beklentilerini Korumak Için %38.2'Lik Fibonacci Seviyesine Ulaşmaya Çalışıyor. Yatırımcılar Yatırımlarını Birkaç Kripto Para Biriminde Çeşitlendirmek Istediklerinden, Mevcut Olumsuz Faktörler Tüm Kripto Pazarında Kısa Vadede Öngörülemeyen Rüzgarları Estiriyor. Yıl Sonuna Yaklaşırken Ath Seviyesine Ulaşıldığında Yukarı Yönlü Bir Sıkışma Bekleniyor.
Sandbox (Sand) Teknik Analizi
Sandbox, Kasım Ayının Sonunda Keskin Bir Düşüşe Yol Açan Kâr Elde Ettikten Sonra Yatırımcılarının Kaçtığını Gördü. Boğalar Ath Seviyesinin Izini Sürmeye Çalıştığında, Pozisyonlarından Sıkıldılar Ve 5,79 Dolar Ve 4,72 Dolar Boğa Tuzağında Kaldılar. Ancak Fed’In Bu Haftaki Duyarlılık Değişikliği Stratejilerini Kurtardı. Sand, Boğaların Yeni Ath Beklentilerini Korumak Için %38.2’Lik Fibonacci Seviyesine Ulaşmaya Çalışıyor. Yatırımcılar Yatırımlarını Birkaç Kripto Para Biriminde Çeşitlendirmek Istediklerinden, Mevcut Olumsuz Faktörler Tüm Kripto Pazarında Kısa Vadede Öngörülemeyen Rüzgarları Estiriyor. Yıl Sonuna Yaklaşırken Ath Seviyesine Ulaşıldığında Yukarı Yönlü Bir Sıkışma Bekleniyor.

Analistler, bu yılın son iki haftasında SAND riskinin zayıf likidite olduğunu söyledi. Bu, tatil döneminde para çeken bazı kurumsal yatırımcıları şok edebilir ve bireysel yatırımcılar da çıkmak istediği için küresel bir kripto para birimi satışını tetikleyebilir. Bu durumda, SAND fiyatı 4,72 ABD Doları ve 3,75 ABD Doları’lık düşüş baskısı ile karşı karşıya kalabilir. Bu seviye, yatırımcılar için bu seviyeyi daha çekici kılan 55 günlük hareketli ortalamaya sahip olduğu için yatırımcıların ilgisini çekebilir.

  • Sonuç: Son Fener Festivali karnavalından sonra, SAND fiyatları yatırımcı eksikliğiyle karşı karşıya kaldı. Boğalar 5,79 dolar ve 4,72 doların tepelerini ittiklerinde sıkışıp kaldılar ve tuzağa düştüler. Analistlere göre, yıl sonunda alıcıların ATH seviyeleri üzerindeki baskısını tetikleyebilir. Aşağı yönde, destek seviyeleri 4.72 USD ve 3.75 USD.

Cardano ve Dogecoin testi anahtar destek seviyeleri

Dogecoin’in piyasa değeri Kasım ayında buharlaştı, ancak boğalar düşüş trendinden çıktıkça, duygu değişiyor gibi görünüyor. Konsolidasyon aşaması, mavi yukarı trend çizgisi ile kırmızı aşağı trend çizgisi arasında daha düşük tepeler ve daha yüksek dipler ile devam ediyor. Ancak kırılma gerçekleştiğinde boğalar direnci test etmeye çalışmaya devam eder. Dogecoin’in fiyatı 0,23 ABD Doları ve 0,25 ABD Doları’nın üzerine çıkmadıkça entegrasyon devam etmeyecektir. 0,27 dolar civarındaki yeşil yükseliş çizgisinin üzerinde bir kapanış muhtemelen en iyi senaryodur ve yükseliş trendine girmek isteyen tüccarlar için yeni alımları tetikler.

Analist &Quot;Eth, Cardano, Doge Ve Sand&Quot; İçin Bir Sonraki Adımı Duyurdu!
Analist “Eth, Cardano, Doge Ve Sand” İçin Bir Sonraki Adımı Duyurdu!

Filip L’nin analizine göre, onun analizini paylaştık, 0,27 dolar kilit çift tepe olana kadar, 0,35 dolar ve aylık R2 direnç seviyesi, yükselmek mümkün olmadan önce sadece birkaç dolar daha yüksek. Aşağı yönlü risk, 55 günlük hareketli ortalamanın çok güçlü olduğunun kanıtlanması ve 200 günün daha önemli olmasıdır. Bu haftaki fiyat hareketi olumsuzlandığından, S2’yi ayda 0.10 dolardan test edecek olan mavi yükseliş çizgisini kırmak mümkün.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.