Bitcoin HaberleriHaberler

Analiste Göre Bitcoin Bu Seviyelere Düşebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana değerinin %50’sinden fazlasını kaybetti. BTC’de yaşanan bu sert düşüşün ardından popüler analist Benjamin Cowen, Bitcoin için potansiyel bir taban fiyat belirledi.

Bitcoin Bu Seviyelere Düşebilir!

Popüler Analist Benjamin Cowen, YouTube kanalı InvestAnswers ile yaptığı yeni bir röportajda 30.000 doların Bitcoin için kritik bir fiyat seviyesi olduğunu savunuyor:

“Açıkçası, 30.000 dolar büyük bir alan. Bunun mutlak bir zemin olduğunu söylemeyeceğim çünkü bunu söylersem ve altında düşerse, yeni bir zemin bulmam gerekecek. Ancak, çeşitli seviyelerin tutulacağına inanıyorum. ve dürüst olmak gerekirse, ne kadar düşersek, o fiyatı tutma olasılığımız o kadar artar.Yavaş bir düşüş olması durumunda, 30.000 dolar açık bir hedeftir. Kimseyi korkutmak istemiyorum ama aynı zamanda 30.000 doların altına düşmenin imkansız olduğunu iddia etnek istemiyorum, çünkü bu olabilir. Yazın 30,00 doların altına düştük. Ocak ayında 30.000 doların altına düştük…”

Analiste göre, Bitcoin “en kötü senaryoda” 20.000 dolara düşecek. Cowen’e göre, bir varlığın aşırı değerli mi yoksa düşük değerli mi olduğunu analiz eden bir gösterge olan RSI, Bitcoin ile göz önünde bulundurulması gereken bir şey. RSI, Mart 2020’de pandemi kaynaklı düşüşten bu yana neredeyse duyulmamış seviyelerde ve bu BTC’nin şu anda düşük değerde olduğunu gösteriyor.

“İşler daha iyiye gitmeden önce daha da kötüleşebilir.” Şu anda çok düşük bir seviyede olan haftalık RSI’ya bakıyorsunuz, ancak önemli ölçüde daha da düşebilir. Daha aşağısı olamazmış gibi karşılaşmak istemiyorum. Mart 2020’ye kadar düştük, ancak oraya ulaşmak için bu düşüşü birkaç hafta daha devam ettirmemiz gerektiğini hissediyorum. 2018 sonunda bulunduğumuz yere geri dönmek için BTC fiyat hareketinin aşağı yukarı yavaş bir yaralanma gibi devam etmesi gerekebilir. Önümüzdeki aylarda da durum bu olabilir, bu yüzden daha önce söyledim, bence birinci çeyrek düşüş eğiliminde kalacak…  Piyasa düştüğünde, yani içeri girmek istediğinizde. Boğa piyasası size para kazandırırken, ayı piyasası sizi zengin eder.”

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.