Altcoin HaberleriHaberler

Analiste Göre Bu Altcoinler Yüzde 500 Artabilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para analisti Joe Parys‘ın, haklı çıkması durumunda, bu altcoinler %500’den fazla artış kaydedebilir.

Bugüne kadar, kripto para yatırımcıları hem önemli kazançlar hem de kayıplar gördüler. Uygun uzun vadeli girişimlere yatırım yapanlar, getirilerinin yüzde 1000’i aştığını gördü. Yanlış girişimleri seçenler ise portföylerinin yüzde 99’unun yok olduğunu gördüler. Joe Parys, takipçileriyle birlikte, büyük bir yukarı yönlü potansiyele sahip keşfedilmemiş ilk üç kripto para birimini açıkladı. Peki, bu kripto para birimleri yatırımcılarına ne sağlayacak?

Froyo Gaming (FROYO)

Froyo Gaming, listedeki ilk altcoindir (FROYO). PancakeSwap’ta Froyo Gaming, bir IFO düzenliyor. Oyuncular, uygun gördükleri şekilde oyun varlıklarını kazanma, takas etme ve stake yapma olanağına sahiptir. Bu ekosistem, oynamanız için birçok farklı oyunu bir araya getiriyor, ancak Froyo Gaming’in amacı, sadece bir platform oluşturmak değil, platformdaki oyunların ve içeriğin geliştirilmesinde ve küratörlüğünde aktif rol almaktır.

Froyo Gaming
Froyo Gaming

Animoko ve diğer yatırımcılar, 1,6 milyon dolardan fazla para toplamalarına yardımcı oldu. Froyo Gaming, yakın gelecekte zincirler arası ticaret, takas, satın alma ve satış için bir mağaza da içerecek. Oyuncular FROYO’larını eşya satın almak, ödüller ve NFT’ler ödemek ve yeni sınırlı sayıda dijital varlıkları keşfetmek için kullanabilirler. Froyo Gaming ayrıca sıradan oyunlar oynayabileceğiniz, gerçek ödüller kazanabileceğiniz, mini oyunlar oynayabileceğiniz ve NFT’lerden markalı ürünlere kadar uzanan muhteşem çekilişlere katılmak için bilet kazanabileceğiniz bir oyun kutusu içerir.

PancakeSwap (CAKE)

PancakeSwap, Joe’nun listesinde yer alan bir sonraki kripto para birimidir (CAKE). PancakeSwap, kullanıcıların tokenlere yatırım yapmasına, farming yoluyla likidite sunmasına ve karşılığında ücret toplamasına olanak tanıyan bir DeFi uygulamasıdır.

 

Pancakeswap (Cake)
Pancakeswap (Cake)

Analist Joe, şu sözleri söyledi:

“Bu dip oluşumunu 10 dolarda keşfettik ve fiyat hızla yükselebilir. CAKE, yıllık yüzde 63 APY sunuyor.”

Bitcoin ve kripto para piyasasının geri kalanı ATH’ye doğru gitmeye başlarsa, CAKE yükselebilir.

Tiny Colony (TINY)

Tiny Colony, NFT’lerle dolup taşacak. Tiny Verse’de ayrıca Nested Colony Land NFT’yi gösterecekler. Yuvalar, kendi koloninizi geliştirmeye ve beslemeye başlamak için ihtiyacınız olan tüm araçları size sunar. Yalnızca her biri 0,5 Solana (SOL) veya yaklaşık 75 $ değerindedir. Bu çok para gibi görünmeyebilir, ancak bu oyun gelecekte gelişir ve büyürse, önemli getirileri olabilir.

Tiny Colony (Tiny)
Tiny Colony (Tiny)

Sadece yüz milyon tokenle sınırlı olan TINY, yüzde 29,9’u ekosistemlere ve ödüllere ve yüzde 30’u oyunculara gidiyor.

UYARI: Öncelikle şunu belirtmemizde fayda var; Kripto para birimlerinin kendine özgü kârları ve kayıpları vardır. Bu açıdan bakıldığında, Joe’nun altcoinlerini incelemek çok önemlidir. Kendi araştırmanızı yapmak ve kendi yatırım kararlarınızı vermek sizin yararınızadır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.