Metaverse HaberleriHaberler

Analiste Göre Bu Metaverse Coinler 2022’de Uçuşa Geçebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Metaverse coin projeleri, 2021’in dördüncü çeyreğinde büyük fiyat artışları gören kripto para birimleri arasındaydı. Kripto para piyasalarının şu anda kargaşa içinde olmasına rağmen, metaverse kripto para birimleri artmaya devam ediyor. Bir kripto para uzmanı olan Mark Arguinbev, 2022’de değer kazanabilecek kripto paraları açıkladı.

Uzmana Göre, Bu Metaverse Coinler Bu Yıla Damga Vurabilir!

  • 2019 yılında vizyona giren Verasity listenin başında yer alıyor. Kullanıcıların benzersiz Proof-of-View (PoV) teknolojisini kullanarak videoları izleyerek VRA jetonları kazanmalarını sağlar. Verasity’nin ağı, yayıncılar için reklam gelirini artıran organik trafik sağlar. Verasity’nin başlıca ürünleri VeraViews, VeraWallet ve VeraEsports’tur.
  • Efinity Token (EFI) ise listenin ikinci sırasında yer alıyor. Enjin ekibi, Ağustos 2021’de dağıtılacak olan Efinity’yi geliştirdi. Bu, NFT’ler ve Metaverse için inşa edilmiş yeni nesil bir Blockchain’dir.
  • WAX Blockchain’deki en popüler oyun olan Alien Worlds (TLM), üçüncü sırada geliyor. Alien Worlds, Trillium’u oyunculara ödüllendiren, oyna-kazan NFT oyunudur.
  • Wilder World listenin dördüncü (WILD) sırasında yer alıyor. Wilder World, Unreal Engine 5 ile çalışan Ethereum tabanlı Metaverse‘dir. Wilder World Metaverse hala yapım aşamasında.
  • Uzmanın yükselmesini beklediği beşinci metaverse coin, Star Atlas (ATLAS). Star Atlas, Solana tabanlı bir sanal meta veri deposudur.
  • Yield Guild Games ise altıncı (YGG) sırada yer alıyor. Yield Guild Games, kripto ekonomisi için merkezi olmayan bir özerk organizasyon (DAO) platformudur. ERC-20 belirteci YGG, platformun DAO’sunu ve ekosistemini besler.
  • Uzman ismin listesindeki bir başka metaverse coin ise Chromia (CHR). Chromia, herkesin gerçek dünyada dApp’leri kolayca oluşturmasını sağlayan bir Blockchain platformudur.
  • Müzik ve video akışına odaklanan CEEK VR (CEEK) sekizinci sırada yer alırken, kendisini “metaverine giriş” olarak tanıtan Metahero (HERO) dokuzuncu sırada yer alıyor.
  • Uzman ismin listesindeki son metaverse tokenı ise IoTeX (IOTX). IoTeX, Nesnelerin İnterneti (IoT) için tasarlanmış, ölçeklenebilir ve gizlilik odaklı bir blok zinciridir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.