HaberlerEthereum Haberleri

Analiste Göre Ethereum (ETH) Yükselişe Hazır!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Analist Matthew Hyland, popüler altcoin olan Ethereum için yükseliş devam modeli ile önümüzdeki seanslarda yüzde 50’nin üzerinde bir yükseliş hareketi öngörüyor.

Ethereum Fiyat Beklentileri

Matthew Hyland, Ethereum‘un bir fincan ve kulp oluşumunu gerçekleştirdikten sonra 4.100 dolar seviyesinden 6.500 dolara hareket etmesini bekliyor. Hyland’ın paylaştığı grafiğe göre Ethereum fincan ve kulp formasyonunda eski direnç noktasına geri döndüğüne işaret ediyor. ETH, 10 Kasım’da 4.867 dolarlık rekor seviyeye ulaştıktan sonra bir düzeltmeye gitmişti.

Ethereum, kulpu test ettikten sonra yumuşak bir geri çekilme yaşadı. Bu durum, yukarı yönlü hareket olasılığını artırdı. Bunun yanı sıra, yükseliş teknik kurulumlarındaki ilk koparma girişimleri ek onay gerektiren durumlarla sıklıkla karşılaşır. Bu erken kazanımlar çoğu durumda iki alıcı grubunu tuzağa düşürme eğilimindedir. Bir kırılma umuduyla paternin dibinden giriş yapanlar ve uzun vadeli yatırımcılar. Düşüş yarım kaldığında işler tersine döner ve yatay hareketlerle tam bir toparlanmayı beraberinde getirir.

Sonuç olarak satış yapanlar güvenlerini kaybederken bir önceki geri çekilmeden kurtulan uzun vadeliler hakim yükseliş kuruluma ikna olurlar. Olumlu bir geri çekilme, yukarı yönlü döngüyü harekete geçirir ve fiyatın formasyondaki güçlü yükseliş trendine hazırlanmasına neden olur.

Deneyimli analist Hyland’ın öngördüğü üzere Ethereum, desteğin çalışması fincan ve kulp modeli direncinin yeniden test edilmesine yol açacak. Bu yükseliş trendinin onaylanması ise fiyatın 6.500 dolara tırmanmasına yol açabilir.

UYARI: Harvard Üniversitesi araştırmasına göre, fincan ve kulp formasyonunun forex ve borsalar için yüzde 65’in üzerinde başarı oranına sahiptir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.