Altcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Analiste Göre: Ethereum’un Artışı Daha Hızlı Olacak!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Kripto para piyasasının popüler analisti Michaël van de Poppe, bugün yaptığı bir paylaşımında “Aralık ayının genellikle satın alım için iyi bir dönemdir” diyen ünlü analist paylaşımın devamında “Ethereum, Bitcoin’den kat be kat daha iyi performans gösterecek.” ifadelerini kullandı.

Ethereum, Bitcoin’e Karşı %200 Artacak

Kripto stratejisti Michaël van de Poppe Twitter aracılığı ile yapmış olduğu açıklamalarda, Ethereum’un gelecek aylarda Bitcoin karşısında %200 artış yaşama ihtimali bulunduğunu dile getirdi.

Bu açıklamasına ek olarak Van de Poppe, Bitcoin’in Aralık ayına kadar piyasada hakim konumda kalabileceğini ve tarihsel olarak Aralık ayının altcoin’ler için iyi geçtiğini de ifade ediyor. Analist konuyla ilgili olarak, “Aralık bir oldukça süre altcoin satın almak için en iyi dönemdir.” sözlerini kullanıyor.

Analiste göre Ethereum, Bitcoin karşısında büyük bir harekete geçebilir ve bu da ETH’nin BTC karşısında %200 artış yaşamasını sağlayabilir. Ancak bu aşamada Bitcoin yükselişi sürerken altcoin’lerin yatırımcılarının dikkatli olması gerekiyor.

Altcoin’ler Bitcoin’i Takip Edecek

Ünlü analist açıklamalarının devamında, altcoin’lerde kısa süreliğine düşüşler yaşanabileceğini ama eninde sonunda altcoin’lerin Bitcoin’i takip edeceklerini ifade ediyor. Buna ek olarak analist, Bitcoin ile ilgili yapmış olduğu fiyat değerlendirmesinde de BTC’nin kısa sürede 70.000 doları kontrol edebileceğini dile getiriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.