Altcoin HaberleriHaberler

Kripto Para Analistine Göre Bu Altcoinler, Piyasa Yükselişine Öncülük Edebilir!

Kripto para analisti, 2022'de güçlü fiyat artışı göreceğine inandığı iki altcoini seçti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Twitter’da “Altcoin Sherpa” olarak bilinen bir kripto para analisti, piyasanın mevcut teknik perspektifini değerlendirdi ve radarında altcoinleri vurguladı.

Analist Listesindeki Altcoinleri Açıkladı

Kripto para uzmanı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla piyasadaki mevcut teknik perspektifi değerlendirirken, piyasanın yukarı yönlü fiyat hareketlerini sürdürmesi halinde yükselişe yol açabileceğini söylediği altcoinlere dikkat çekti. Analiste göre, kripto ekosisteminde ölçeklenebilirlik ve birlikte çalışabilirlik açısından hayati bir rol oynadığına inandığı Cosmos (ATOM), 2022’de hızlı bir büyüme görecek.

 

Terra Atom Pev1Ur6Vat3Ag6On294Co7Wtu8Mrzytfzfml7U9Qiw

Altcoin Sherpa, piyasanın yeniden tırmanmaya başlaması durumunda, Terra blok zincirinin yerel kripto para birimi olan LUNA‘nın potansiyel olarak çok yüksek bir fiyat performansı gösterebileceğini öne sürdü. Analist, ayrıca mevcut destek seviyelerine işaret ederek 77 dolarlık mevcut destek seviyelerinin alınabilecek yeni bir pozisyon için giriş seviyeleri olabileceğini öne sürdü.

Kripto Para Piyasasında Son Durum
Kripto Para Piyasasında Son Durum

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Hafta başında 45.000 dolara yükselen Bitcoin (BTC), son aşağı yönlü hareketlerin ardından o zamandan beri 38.500 dolara düştü. Kripto para piyasası da Bitcoin’in değer kaybetmesi sonucu aşağı yönlü bir trend yaşadı. Önceki 24 saatlik zaman diliminde, büyük piyasa değerlerine sahip altcoinlerin çoğu, çeşitli oranlarda değer kaybetti. Ethereum son zamanlarda yaşadığı kayıplarla 2.600 dolar fiyattan işlem görmeye başladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.