Altcoin HaberleriEthereum Haberleri

Analistler 2022’nin son çeyreğinde hangi altcoinden ne bekliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasaları, Kasım 2021’den bu yana düşüş eğiliminde ve artık piyasalar, yılın son çeyreğine girmeye hazırlanıyor. 2022 yılının neredeyse tamamını düşüş eğiliminde geçiren kripto paralar, 2022 yılının bitmesine yaklaşık 3 ay kala son günlerde de volatil fiyat hareketlerine sahne oluyor. Piyasalar yavaş yavaş 2023’e hazırlanırken, analistlerin odağında bazı önde gelen altcoinlerin yer aldığı görülüyor.

ETHEREUM (ETH)

Ethereum Eth

Kripto para forum sitelerinde, kripto para izleme sitelerinde, sosyal medyada ve çeşitli platformlarda kripto paralar ile ilgili analizlerini ve tahminlerini paylaşan analistlerin genel olarak ele aldığı altcoinler arasında ilk sırada Ethereum (ETH) yer alıyor. Piyasa değeri ile en büyük 2. kripto para birimi ETH, geçtiğimiz dönemlerde Merge yaklaşırken, “Söylentiyi al, haberi sat” etkisiyle yükseliş yaşamıştı.

Ancak Merge sonrası yükselişler, yerini düşüşlere bıraktı. Analistlerin genel olarak tahminlerine bakıldığında, Merge etkisinin orta ve uzun vadede pozitif yönde öne çıkabileceği fikri öne çıkıyor. Öte yandan bazı analistlerin, ETH’nin uzun vadede 10 bin dolara ulaşacağını iddia ettiği de görülüyor. Genel olarak ETH’de analistlerin 2022 yılının kalan son 3 ayında yükseliş beklentilerinin baskın olduğu görülüyor.

CARDANO (ADA)

Cardona Ada

Altcoinler arasında analistler tarafından en çok değerlendirmeye alınan varlıklardan bir diğerinin ise Cardano (ADA) olduğu görülüyor. Ethereum’daki Merge gibi Vasil hard forku etkisini eline alan ADA’da, güncellemenin orta ve uzun vadede pozitif yönlü öne çıkabileceği fikrinin baskın geldiği görülüyor. Analistlere göre 2022’nin kalan son 3 ayında yükseliş beklentileri ile takip edilmesi gereken varlıklar arasında ADA da yer alıyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgi ve analist yorumları yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.