AnalizHaberler

Analistler, SHIB ve DOGE’de Bu Seviyeleri Bekliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler şaka kripto paralar SHIB ve DOGE, birkaç önemli haber dışında Kasım ayının zirvesinden bu yana önemli fiyat dalgalanmaları yapamadı. Sıradaki teknik seviyeleri belirmek için, analistlerin yorumlarını Coin News TR okuyucuları içinde derledik.

SHIB ve DOGE Analizleri

Shiba Inu (SHIB) meme tokeni yaklaşık on  gündür konsolide oluyor ve bu da dalgaların ılımlı olduğunu gösteriyor. SHIB, on günlük konsolidasyondan sonra bir atılım belirtisi göstermiyor. Yatırımcılar, SHIB fiyatının yükselişe geçtiğinde, genellikle önemli 200 SMA direnci olarak bilinen 0.0000254 dolara doğru yüzde 23’lük bir koşu yapmasını beklemeliler. 0.0000283 dolarlık bir yeniden test son derece şüpheli olsa da, haftalık zaman dilimindeki toplam kazancı yüzde 23’ten yüzde 36’ya çıkaracaktır.

Shib
Shib

Aşağı yönde kritik destek seviyeleri 0.0000158 ve 0.0000193 dolar seviyeleri arasında. Günlük mumun 0,0000158 dolardan aşağı kapanması yükseliş tezinin geçersiz olduğunu gösterecek. Analiste göre boğaların 0.0000135 dolar desteğini tekrar savunduğu görülebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Meme Coin Nedir? Meme Coin’ler Nereden Satın Alınır?

Son olarak, 12 saatlik grafikte Dogecoin, hala bir düşüşte olduğunu gösteren azalan paralel bir kanal kurdu. Analist Sarah Tran’a göre, satış baskısı artmaya devam ederse ve fiyat %10 düşerse, mevcut modelin alt sınırı 0.124 dolar civarında olacak. Bununla birlikte, talep artarsa, Dogecoin’in fiyatı 0,411 dolarda önemli bir dirence çarparak onu hareketsiz hale getirebilir.

Doge
Doge

Bu dirençlerin kırılması, Dogecoin fiyatı 0.153 dolara, ardından 0.162 dolar teknik formasyonun orta sınırına denk gelecek şekilde yükseltecek.. Dogecoin‘deki boğalar, daha yüksek seviyelerde 0.171 dolar ve 0.184 dolar hedefleyecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.