Haberler

Analistler tabloyu çizdi: BTC piyasa hakimiyeti yüzde 48’e ulaşırsa, altcoinlerin tepkisi nasıl olur?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 4 Ekim Salı günü başlattığı yukarı yönlü atakla 20 bin dolar barajını aştı ve 5 Ekim gününde bu seviyeyi bir süre korumayı başardı. Ancak akşam saatlerine doğru gelen aşağı yönlü fiyat hareketleri sonrasında BTC 19 bin 900 dolar seviyesine gerileyerek bu kritik seviyeyi yeniden kaybetti. Bitcoin için güncel şartlarda en kritik seviye olarak gösterilen 20 bin doları savunan boğaların, büyük bir çöküşü engellediği belirtiliyor. Uzmanlar, boğaların güçlü savunması ile gelebilecek yukarı yönlü ataklar sonrasında Bitcoin piyasa hakimiyetinin %48 seviyesine ulaşabileceğini ifade ediyor.

BTC PİYASA HAKİMİYETİ NE KADAR YÜKSELEBİLİR?

Btc Piyasa Hakimiyeti Ne Kadar Yukselebilir

Bitcoin fiyatında 20 bin doları korumaya çalışan boğaların başarılı olması durumunda fiyatın yükselebileceğini ve bununla birlikte Bitcoin piyasa hakimiyetinin %48 seviyesine kadar çıkabileceğini ifade eden analistler, her ne kadar bu tabloda yükseliş bekleseler de Bitcoin’in bu sırada düşüş yaşamamasının çok önemli olduğu belirtiliyor. Zira analistlere göre olası bir düşüş, altcoinlerin çok daha derin çöküşler yaşamasına neden olabilir. Ancak analistler, Bitcoin piyasa hakimiyetini artırırken eğer fiyatını da artırırsa, altcoinlerin bundan etkilenmeyeceğini öne sürüyor.

“ALTCOINLERDE BÜYÜK ORANLI YÜKSELİŞLER GÖRÜLEBİLİR”

Bitcoin piyasa hakimiyetinin olası yükseliş ile yüzde 48 seviyesine çıkardıktan sonra hakimiyetinde çöküş yaşanması halinde, analistlere göre altcoinler uzun bir aradan sonra ilk kez bu denli büyük oranlarda yükselişler yaşayabilir.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgi ve yorumlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.