Bitcoin Haberleri

Analistlerden İddialı Açıklamalar: Altcoin Sezonu Mu Geliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Şu anda piyasada yaşanmış olan geri çekilmenin bir mancınık gibi etki yaratacağı ve oldukça daha yüksek fiyat seviyelerinin görüleceği düşünülüyor.

Şu anda piyasada genel bir geri çekilme yaşanıyor. Ancak analistlerin büyük çoğunluğu bu geri çekilmenin iyi bulunduğunu, şundan dolayı bu sayede BTC’nin ve altcoin’lerin güç topladığını, yeni bir ralli hazırlığında olduklarını düşünüyor. Dolayısıyla analistler ilerleyen günlerde hem Bitcoin’de hem altcoin’lerde boğa koşusu bekliyor.

Bitcoin Konsolide Oluyor

Analistlere lider kripto para birimi Bitcoin, bugünkü kapanışa kadar herhangi bir ralli başlatmayacak ve fiyatlar konsolidasyon sürecinde performans gösterecek. Bu noktada pek oldukca analist aylık kapanışın 46.000 dolar bandına olması gerektirme ettiğini düşünüyor. Bu seviyenin ise bir mancınık tesiri yaratacağı ve Eylül ayında ciddi fiyat artışlarının yaşanacağı ifade ediliyor.

Bunlara ek olarak her ne kadar bazı analistler BTC’nin ayı 41.000 dolar ile kapatacağını ifade etseler de kripto para birimi şu an için o seviyelerden oldukca uzak görünüyor. Yazımızın kaleme alındığı an itibari ile 47.336 dolar bandında işlem gören Bitcoin, 46.000 dolarlık seviyelerin  üstünde bulunuyor.

Btc-Cointurk
Btc-Cointurk

Bunlara ek olarak analistlere nazaran Bitcoin’in şu anda 200 günlük hareketli averaj olan 46.000 dolar üstünde kalmış olması da boğaların hala kontrolde olduğu şeklinde yorumlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Paralar ve Geleceği

Altcoin Sezonu Geliyor

Bitcoin’in konsolide olmasının yatırımcılar risk alma iştahını arttırdığını ifade eden kripto işlem platformu Bitpanda’nın baş ürün sorumlusu Lukas Enzersdorfer-Konrad, bu durumun altcoin’lere yarayabileceğini dile getiriyor.

Yapılan açıklamalara nazaran son 30 gün içinde kripto para birimleri arasındaki göreceli performansı izleyen “alt sürem endeksi”, altcoin’lere doğru açık bir eğim gösteriyor. Bununla birlikte senelik bazda, altcoin’lerin performansının hala Bitcoin‘i yakalaması için birazcık alanı var benzer şekilde görünüyor.

Dolayısıyla analistler, 2021 yılı bitmeden daha yüksek fiyat seviyelerin görüleceğini düşünüyor ve  bir altcoin sezonu yaşanmadığını dile getiriyor.

Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.