Altcoin Haberleri

Analistlerin radarında XRP bulunuyor: 1 dolar hedefine ulaşabilir mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son 2 yılın en tartışmalı kripto para birimlerinden biri olan Ripple (XRP), son dönemlerde yakaladığı yukarı yönlü ivme ile dikkatleri çekti. Eylül ayını piyasadan ayrık ve oldukça kazançlı şekilde tamamlayan XRP, analistlere göre USDT karşısında düşüş trendi aralığından kritik bir kopuşla güç toplamaya devam ediyor. Analistler, bu pozitif verilerin gelmeye devam etmesi durumunda XRP fiyatında 1 dolar hedefinin yeniden güçlenebileceğini savunuyor.

XRP 1 DOLARA ULAŞIR MI?

Dmitry Demidko 91Bktprpbfc Unsplash

Aralık 2020’den bu yana SEC ile davalık olan Ripple’ın token’ı XRP, dava sürecinde aldığı darbelerle birçok kez yerel dip bölgesini tazeledi. Piyasa genelindeki 2021 rallisinin önemli bir bölümünü kaçıran XRP, son haftalarda ise piyasadan ayrık şekilde yakaladığı değer artışlarıyla dikkat çekti. XRP’deki artışlarla birlikte 1 dolar hedefi yeniden gündeme gelmeye başlarken, analistler davanın Ripple tarafından kazanılması durumunda 1 dolar seviyesinin görülebileceğini iddia eden açıklamalarda bulundu.

1 HAFTADA YÜZDE 8,9 YÜKSELDİ

Haftalık grafikler incelendiğinde XRP’nin 0,43 dolar seviyesinden 0,52 dolar seviyesine kadar yükseldiği görülüyor. Son 1 haftalık süreçte yüzde 8,9 oranda değer artışı yaşayan XRP, yazım sırasında ise 0,51 dolar seviyesinde işlem görüyor. Analistlerin son dönemlerde güçlü bir ivme yakalamış olan XRP adına dile getirdikleri tahminlerde, XRP adına yukarı yönde en güçlü direnç bölgesi bu aşamada 0,55 dolar olarak öne çıkıyor. Analistlere göre XRP bu seviyeyi güçlü bir kırılma ile aşarsa, fiyat 1 dolar hedefine gün geçtikçe daha çok yaklaşabilir.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.