Altcoin HaberleriHaberler

Anlaşma Haberiyle Stellar (XLM) Fiyatı Yükselişe Geçti! XLM, Ripple’yi (XRP) Geçebilir Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bugün Stellar (XLM) kurumsal bir şirketle antak kalma imzaladı. Blockchain güvenlik şirketi GK8 ile iş birliği anlaşması meydana getiren Stellar (XLM) kurumsal akına uğrayabilir. Hali hazırda bankalar, finans şirketleri ve kurumsallar kripto paralara bilhassa blockchain çözümlerine yoğun ilgi gösteriyor.

GK8 İle Anlaşma İmzalandı!

Blockchain siber güvenlik şirketi GK8 yapmış olduğu anlaşmayla birlikte Stellar Lumen ağında token üretme ve gizleme hizmeti verecek. Bugün meydana getirilen duyuruya gore Stellar ile entegre çalışacak olan GK8, müşterilerine XLM ile ortak emek harcayarak birçok çözüm üretecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

GK8‘in kurucu ortağı ve CEO’su Lior Lamesh, ortaklığın XLM‘in kurumsal yatırımcılarının “yeni gelir akışları oluşturmasına, varlıkları dijitalleştirmesine, tecim yapmasına ve göndermiş olduğu anda para birimini dönüştürmesine” olanak tanıdığını söylemiş oldu.

İlk olarak 2014 senesinde XRP’den ayrılarak doğan XLM blockchain tabanlı ödeme çözümleri sunuyor. Hali hazırda 22. sırada bulunan XLM yaklaşık 10 milyar dolarlık piyasa değerine sahip durumda. Son bir haftada %23 değer kazanan Stellar bugün %6’dan fazla artış yaşandı.

Stellar (Xlm)-Coinmarketcap
Stellar (Xlm)-Coinmarketcap

Stellar (XLM)

Birkaç ay ilkin Securrency ile ortaklığını açıklayan GK8, Mastercard ile de ortak çalışıyor. Blockchain alanında iş birliğini güçlendirmek isteyen şirket son olarak Stellar Lumen ile ortaklığa girişti. Kurumsal talebin daha da artmasını ön gören şirket gelecek için erken dönemde çözümler üretmek istiyor.

Hali hazırda birçok tanınmış finans kurumu müşterilerine kripto para gizleme hizmeti sunuyor ve sunmak için çalışmalarına devam ediyor. İçinde bulunduğumuz yılda fazlaca sayıda kurumsal firmanın kripto odaklı emekler yaptığını gördük. Amazon dahil birçok dev şirket blockchain kabiliyetlerini oluşturabilmek için uzman personeller istihdam etmeye başladı. Fidelity şeklinde dev finans kurumlarının attığı yürekli adımlara tanık oldu. Hatta borçlanarak 35.000 dolar seviyelerinden çılgınlar şeklinde Bitcoin (BTC) alan bir MicroStrategy’miz bile var.

Elbette bu kurumsal talepten Stellar (XLM)’da hisse almak istiyor. Yapılan son anlaşmayı bu niyete yorabiliriz. GK8 ile güçlerini birleştiren Stellar (XLM) bu ortaklıkla birlikte daha yoğun kurumsal ilgi bekliyor.

Hatta bu kurumsal ilgi XLM’i SEC davasıyla boğuşan XRP’ın önüne bile geçirebilir.

Tüm bunlar konuşulurken Bitcoin (BTC) uzun süredir aşamadığı 51.000 dolar seviyesinin üstünde fiyatlanmaya devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.