Altcoin HaberleriHaberler

Anonim Balina, Milyon Dolarlık Shiba Inu Alımı Yaptı: SHIB Token Fiyatı Nasıl Etklilenir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Anonim bir büyük cüzdan yatırımcısı, 1.1 milyon dolar değerinde Shiba Inu satın aldı. SHIB yatırımcıları, imza kampanyasını her geçen gün büyütürken büyük alım satım platformlarından listeleme bekliyor. Gelişmelerin peşinden yukarı yönlü hareketine ivme kazandıran Shiba, artış trendini koruma ardında.

SHIB Token Yükselişe Hazır Mı?

Popüler şaka kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), yukarı tırmanmaya devam ediyor. Analistler SHIB için 0.000009 dolarlık fiyat hedefi belirledi. Kripto para piyasasının deneyimli analistleri, Shiba Inu’nun Dogecoin‘e meydan okuduğunu ve bu kulvarda ilerleme kaydettiğini aktardı. SushiSwap’ın daha oldukça SHIB yakmasını bekleyen uzman aisimler, popüler kripto paranın artış yaşayacağına inanıyor.

Shiba Inu’nun dolaşımdaki arzındaki düşüşün fiyat rallisini tetiklemesi mümkün olarak değerlendiriliyor. SHIB için analistler 0.000009 dolar hedef noktasını işaret etti. SHIB topluluğu, Robinhood listelenmesi için toplamış olduğu imza sayısında 181.091 rakamına ulaştı. Medyaya yansıyan bilgilere gore borsa, 2021 yılının ikinci çeyreğinde kripto gelirinin %62’sinin Dogecoin’den geldiğini açıklamıştı.

SHIB topluluğu, yatırımcılara çift haneli kazançlar sunma potansiyeli barındırdığını belirtirken SHIB için borsada listelenme talep etti. Shiba Inu temalı kripto para biriminin destekçisi Tristan Luke, dilekçe kampanyasını  dört ay önce başlattı. Kampanya, 20.000 imzanın daha katılmasıyla platformlarda en fazlaca imzalanan dilekçelerden biri olmaya hazırlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Akita Coin Nedir?

Gizemli Balinanın Hareketleri

SHIB fiyatı son 30 günde %20 oranında artış elde etti. Gizemli bir balinanın kısa süre ilkin 150 milyar dolarlık alım yapması fiyatta büyük bir artışa yol açmıştı. Balinanın Ethereum varlıklarını Shiba Inu’ya dönüştürdüğü biliniyor.

Tarihsel olarak balina hareketleri, Shiba Inu ve Dogecoin şeklinde kripto para birimlerine volatilite kazandırmıştır. Artan volatilite ile fiyatlar pozitif yönde şekilde etkilenmiş ve kazanç oranları katlanmıştır. Popüler kripto para Shiba Inu (SHIB), bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.00000723 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.