HaberlerKripto Rehber

ApeCoin Nedir, Nasıl Alınır?

Yapılan açıklamalara göre ApeCoin (APE), ekosistemin açık kaynak protokol katmanı olarak çeşitli rollere hizmet edecek.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ApeCoin, APE ekosisteminde Web3’ün öncülüğünde merkezi olmayan bir topluluk yapısına güç sağlayan bir ERC-20 yönetişim ve yardımcı program belirtecidir.

ApeCoin (APE) Nedir?

Yapılan açıklamalara göre ApeCoin, ekosistemin açık kaynak protokol katmanı olarak çeşitli amaçlara hizmet edecek:

  • Yönetim: ApeCoin, ekosistemin yönetişim belirtecidir ve ApeCoin sahiplerinin ApeCoin DAO’ya katılmasına izin verir.
  • Harcama Birleştirme: ApeCoin, tüm üyelere merkezi aracılar kullanılmadan kullanılabilecek ortak ve açık bir para birimi sağlayan ekosistemin hizmet token’ıdır.
  • Erişim: ApeCoin, özel oyunlar, ürünler, etkinlikler ve hizmetler gibi ekosistemin normalde kullanılamayacak alanlarına erişim sağlar.
  • Teşvik: ApeCoin, üçüncü taraf geliştiricilerin APE’yi hizmetlerine, oyunlarına ve diğer projelerine entegre ederek ekosisteme katılmaları için bir teşvik görevi görecek.

ApeCoin’in toplam arzı kalıcı olarak 1 milyar token olarak belirlenmiştir. Sözleşme arabirimi aracılığıyla para basma özelliği olmayacağından, toplam arz asla artmayacaktır.

Apecoin Nft

Standart uygulamalara göre , projeye katkıda bulunanlar için token’ların bir kısmı ilk başlangıçta kilitlenecek. Kilitli tokenlerin kilidi, 17 Mart 2022 lansman gününden başlayarak, önceden belirlenmiş kilit açma planına göre 48 aylık bir süre içinde açılıyor.

Bored Ape Yacht Club’ın yapımcıları olan Yuga Labs, APE Vakfı tarafından 1’de 1 NFT ile ödüllendirildi. Yuga Labs, APE Vakfı’na bu NFT’ye ve onun altında yatan sanat eserine ilişkin tüm hak ve ayrıcalıkları vermiştir. ApeCoin DAO, yapılan yorumlara göre bu fikri mülkiyetin nasıl kullanılacağına karar verme yetkisine sahiptir.

Yuga Labs ise tüm ekosistem için ürün ve deneyimlerin geliştirilmesine yardımcı olarak APE ekosistemine katkıda bulunacak.

Ape Coin Nereden Alınır
Ape Coin Nereden Alınır

APE Coin Nereden Alınır?

Ticaret hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, APE Coin ticareti yapmak için güvenli bir yerdir. Binance platformunda APE Coin, APE/BTC, APE/USDT ve APE/BUSD çiftlerinde işlem görmektedir.

Ape Coin
Ape Coin

APE satın almak için önce Binance borsasına katılmalısınız. Üyeliğin tamamlanmasının ardından kripto veya fiat para birimi Binance hesap cüzdanına aktarılmalıdır. Aktarım tamamlandıktan sonra, yukarıda listelenen üç eşleştirmeden herhangi birinde APE tokenleri satın alabilirsiniz. APE/USDT işlem çiftinden satın almak için önce APE/USDT işlem çiftinin arayüzüne gitmelisiniz. APE/USDT arayüzünün limit sekmesinde verilen alana satın alınacak miktar girilir. APE Satın Alma siparişi, miktar sağlandıktan sonra satın alma yapmak için kullanılır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.