Altcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Aralık Neden Altcoin Almak İçin En İyi Zaman?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Aralık Neden Altcoin Almak İçin En İyi Zaman?
Aralık Neden Altcoin Almak İçin En İyi Zaman?

Aralık neden altcoin almak için en iyi zaman? Tarihsel olarak, altcoinlerin fiyatı genellikle Aralık ayında düşerek her yıl milyonlarca piyasa değerini sildi. Analistler, bu eğilimin önümüzdeki iki hafta içinde tekrar edebileceğine ve altcoin fiyatlarının düşmesine neden olabileceğine inanıyor.

Altcoin almak için doğru zaman mı?

Bitcoin hakimiyetinin düzeltilmesi altcoinlerin fiyatını olumsuz etkileyebilir. 2017’den bu yana, sermayenin ana akım kripto para birimlerine dönüşüyle ​​birlikte, Bitcoin boğa piyasasını altcoin katliamı izledi. Altcoinlerin fiyatı düşerken, milyonlarca insan kripto para piyasasından kayboldu. Analistler, Aralık ayının altcoin satın almak için en iyi zaman olduğuna inanıyor. Altcoinler, Aralık ayında Bitcoin’den daha iyi satın alma fırsatları sağladı. 2013 ve 2017 yıllarında Bitcoin boğa piyasasında fiyat Aralık ayında rekor seviyeye ulaştı. Bitcoin’in hakimiyeti Aralık ayında zirve yaptı ve altcoinlerin fiyatını ve pazar payını düşürdü.

Analistler, Aralık ayının altcoin satın almak için yılın en iyi zamanı olduğunu gözlemledi. 2020’de Bitcoin fiyatı düşse bile kripto pazarından 40 milyar ABD dolarından fazla buhar çıktı ve ortaya çıkan altcoinler yatırımcılara ender indirimli satın alma fırsatları da sağladı. Bitcoin katliamı ile altcoinler pazar paylarının büyük bir kısmını kaybetti. Chainlink, Cardano ve XRP bir günde çift haneli kayıplar vererek yatırımcılara satın alma fırsatı verdi. Analistler, bu eğilimin kendini tekrarlayabileceğine inanıyor ve bu yılın Aralık ayı altcoinler için bir satın alma fırsatı sağladı.

Popüler analistler ne diyor?

Kripto para analisti Michaël van de Poppe kısa süre önce Twitter’da şunları yazdı:  “Tarihsel olarak, #altcoin satın almak için en iyi dönem Aralık ayıdır. Büyük olasılıkla, bu tekrarlanacak.”

Tesla, memecoinleri ödeme olarak kabul ettiğini açıkladıktan birkaç saat sonra, Dogecoin‘in fiyatı %25’ten fazla arttı. Sahte kripto para analisti @AltcoinSherpa, Shiba Inu temalı kripto para birimlerinin fiyatının düştüğünü gözlemledi.,

Önceki BTC boğa piyasasında görüldüğü gibi, Bitcoin’in hakimiyeti şu anda %38,6 ve düzeltmenin altcoinlerin fiyatı üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir. FXStreet analistleri, altcoinlerin fiyat trendini değerlendirdi ve Cardano, XRP ve Shiba Inu’nun birikim bölgesinde olduğunu ve daha fazla entegrasyon için hazır olduklarını tahmin etti. Bu, yatırımcılara Cardano, XRP ve SHIB satın alma fırsatları sağlayacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.