HaberlerBlockchain Haberleri

Arbitrum, Nitro Yükseltmesini Test Etmeye Başladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Arbitrum, çok yakında Mainnet‘te Nitro’yu yayımlayacak. Blockchain teknolojisi hala hızla ilerliyor.
Son olarak, Nitro yükseltmesi Arbitrum’un test ağında yayılmaya başladı. Bu test başarılı olursa, yapılan açıklamalara göre Arbitrum, Nitro’yu birkaç hafta içinde ana ağ üzerinde serbest bırakacak.

Arbitrum için Nitro Yükseltmesi Yolda

Ethereum üzerinde aktif Layer-2  çözümüne Arbitrum denir. Tüm Blockchain ağları arasında, şu anda TVL açısından en üst sırada yer alan proje yedinci sırada yer alıyor. Ağ, Nitro yükseltmesi üzerinde uzun süredir çalışıyor ve bu, verimlilik odaklı bir iyileştirme.

Nitro’nun çıkışı Ethereum için çok önemli. Aslında, birincil ölçeklendirme seçeneklerinden birinin etkinliğini artırmak ağ trafiğini de artırır. Abritrum, daha hızlı ve daha uygun maliyetli işlemleri kolaylaştırarak ağın ölçeklenebilirliğini artıracak.

Arbitrum CEO’su Steven Goldfeder konu hakkında şunları söyledi:

Nitro, Ethereum’un kapasitesinin önemli ölçüde artırarak ölçeklerin birçok katına çıkarmamıza izin verecek

Nitro güncellemesinin teknolojisi (WASM) olan WebAssembly’yi temel alır. İşlemler üzerinde bir anlaşmazlık varsa, bu ek kanıt görevi görüyor. L2 Arbitrum motoru (Arbitrum Sanal Makinesi), WASM programı sayesinde endüstri standardı araçlar ve diller kullanılarak oluşturulabilir ve derlenebilir. Bu nedenle, derleyici, mevcut özel tasarlanmış dil ile değiştirilebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.