Haberler

Arthur Hayes, Kripto Sektöründeki Düşüşün Bir Yatırım Fırsatı Olabileceğini Söyledi

Arthur Hayes'e göre, kripto para piyasasındaki mevcut gerileme bir yatırım fırsatı sunabilir.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Arthur Hayes, kripto sektöründeki düşüşün bir yatırım fırsatı olabileceğini söyledi. Arthur Hayes’e göre, kripto para piyasasındaki mevcut gerileme bir yatırım fırsatı sunabilir.

BitMEX’in eski CEO’su Arthur Hayes, Twitter’da kripto para piyasalarındaki mevcut çöküşle ilgili değerlendirmesini sundu.

Hayes, kripto para piyasalarındaki düşüşü göz ardı ederek “Alışveriş zamanı gelmiş olabilir” diye ekledi.

Arthur Hayes, Kripto Sektöründeki Düşüşün Bir Yatırım Fırsatı Olabileceğini Söyledi

Hayes, kripto para sektöründe çalışmadan önce Deutsche Bank ve Citigroup için hisse senedi türevleri ticareti yaptı. trade temel bir tezi kullanırken son fiyat değişimleriyle ilgilenmemesi gerektiği görüşündedir.

Hayes, uzun vadeli bakanların piyasayı yanlış yorumladığını ve kısa vadeli yatırımda olumsuz bir senaryo olduğunu vurguladı.

Hayes, Ethereum Merge‘inin başarısız olduğu bir senaryo dışında, başka hiçbir durumda piyasaların uzun vadeli hareketinden endişe duymadığını vurguladı.

Bitcoin ve Ethereum Düşüyor

24 saat içinde kripto para piyasası büyük kayıplar gördü. Ethereum, en popüler kripto para birimi 22.000 doların altına düştüğü için 1.700 doların altına düştü.

Fed’in faiz oranlarına yönelik agresif yaklaşımı değişmiyor. Kripto para sektörünü etkileyen ana unsurlar arasında yer aldı.

Hayes kısa süre önce Ethereum fiyatının 5.000 dolara ulaşacağını tahmin etmişti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.