Haberler

Ava Labs’dan Crypto Leaks İddialarına Red!

Crypto Leaks geçtiğimiz günlerde, Ava Labs'ın bir komplo teorisi olarak incelediği ve reddettiği bazı suçlamaları ortaya çıkardı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ava Labs’dan Crypto Leaks iddialarına red. Crypto Leaks geçtiğimiz günlerde, Ava Labs’ın bir komplo teorisi olarak incelediği ve reddettiği bazı suçlamaları ortaya çıkardı.

Ava Labs, Crypto Leaks’in bir haberinde Roche Freedman’a rakiplerine dava açması ve Amerikan düzenleyicilerini yönlendirmesi için ödeme yaptığı iddialarını yalanladı.

Ava Labs CEO’su Crypto Leaks İddialarını Değerlendirdi

Crypto Leaks tarafından hazırlanan bir raporda, Ava Labs’in rakiplerini dava ederek ve ABD düzenleyicilerini yanıltmaya çalışarak oyaladığını iddia etti. Ava Labs CEO’su Emin Gün Sirer de konuyla ilgili tweet attı.

Ava Labs CEO’su Emin Gün Sirer ise yaptığı açıklamalarda bunun bir komplo teorisi olduğunu ve iddia edilen yasa ve etik dışı faaliyette bulunmadıklarını belirtti.

Crypto Leaks tarafından sızdırılan bir dizi filme göre, Ava Labs CEO’su Emin Gün Sirer ve işletme COO’su Kevin Sekniqi’nin hukuk firması Roche Freedman’ın Amerikalı avukatı Kyle Roche ile ilişkili olduğu iddia ediliyor.

Crypto Leaks’e göre, Roche Freedman ve Kyle Roche, AVAX jetonları ve Ava Labs hissesi karşılığında yasal hizmetler sağlamak için Ava Labs ile bir anlaşma imzaladı. Ayrıca davayı rekabeti bastırmak ve  Security Exchange (SEC ve CFTC) gibi düzenleyicileri yanlış yönlendirmek için kullanmayı planlıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.