HaberlerTüm Haberler

Avustralya Mali Hizmetler Bakanından, Kripto Para Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Avustralya Mali Hizmetler Bakanı Stephen Jones, ülkenin kripto para birimlerini yöneten yasaları hakkında yorum yaptı.

Kripto para piyasasının büyümesi, çeşitli ulusların bu alanda gerçekleştirdiği eylemlere olan ilgiyi artırdı. Kripto para birimi kullanımındaki ve blok zinciri çabalarındaki son artış, dünya nüfusunun nasıl hissettiğine dair de fikir verdi. Birçok ülke teknolojinin ilerlemesine ayak uydurmak için büyük çaba harcıyor. Son olarak, Avustralya Mali Hizmetler Bakanı Stephen Jones, ülkesindeki kripto para birimlerini yöneten yasalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Avustralya Mali Hizmetler Bakanı, Ülkesinin Kripto Para Yaklaşımına Ilımlı Bakıyor

Mali Hizmetler Bakanı Stephen Jones, Sydney Morning Herald ile yaptığı röportajda ülkesindeki kripto para yasalarını ve kendi fikirlerini beyan etti.

Jones, hükümet tarafından kripto varlıkları düzenlemek için yakında bir danışma sürecinin kullanılacağını doğruladı. Bakan, yasaların esasen finansal ürünler olduğuna inandığı kripto para birimleri üzerinde olumsuz bir etkisi olmayacağını savundu.

Avustralya Mali Hizmetler Bakanından, Kripto Para Açıklaması!

Jones, kripto para birimlerinin gelişiminin başından itibaren ördek kavramını kullanan bir finansal araç olarak görülmesi gerektiğini söyledi. Jones, yatırımcıların ve spekülatörlerin diğer madeni paraları değer depolama aracı olarak kullandığını kaydetti. Jones, kripto para birimini finansal bir ürün olarak ele almak için sağlam gerekçeler olduğunu söyleyerek bu duruma atıfta bulundu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.