AnalizMetaverse Haberleri

Axie Infinity Teknik Analizi: AXS Grafik ve Kritik Seviyeleri Neler?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Axie Infinity’nin fiyatı 3 günlük talep bölgesinden 69$’a kadar yükseldi. AXS yatırımcıları, popüler metaverse token‘ın bu bölgeden sıçrayacağını ve haftalık 94$’lık direnç seviyesini yeniden test edeceğini tahmin ediyor. Bu olasılık uzmanlar tarafından değerlendirilmiştir.

AXS Destek ve Direnç Seviyeleri

İyi bilinen bir metaverse token’ı Axie Infinity, kritik bir destek seviyesinin altına düşerek önemli bir düşüş yaşadı. Bu düşüş, AXS’in başka bir önemli bölgeden sıçraması ve yükseliş trendine devam etmesi ile sona ermiş görünüyor. Axie Infinity‘nin fiyatı bir boğa koşusu için hazır olabilir.

Axs Destek Ve Direnç Seviyeleri
Axs Destek Ve Direnç Seviyeleri

AXS fiyatı, haftalık 94$’lık destek seviyesini aştıktan sonra %33 düştü. Bu aşağı yönlü hareket, söz konusu alanı bir direnç bariyerine dönüştürdü. Bununla birlikte, 58 ila 69 $ arasında değişen üç günlük bir talep bölgesi, gelen satış baskısını ortadan kaldırdı.

Sonuç olarak, AXS %15 artış yaşadı. Mevcut durumda, kısa vadeli yatırımcılar uzun vadeli bir strateji seçebilir veya bölgenin yeniden test edilmesini bekleyebilir. 200 günlük hareketli ortalama 85 dolar civarındaki tek engel gibi görünüyor. Bunun üstesinden gelinirse, AXS fiyatı haftalık 94$ direnç seviyesine yükselebilir. Bu senaryo yüzde 28’lik bir artışla sonuçlanacak ve yatırımcıların kâr etmesine izin verecek.

AXS Düşüş Senaryosu

İyimser görünüm istikrarlı görünse de, Bitcoin’deki herhangi bir düşüş hareketi AXS‘nin gidişatını değiştirebilir. AXS, 3 günlük talep bölgesinin alt sınırının altında günlük 58 dolardan kapanırsa, yükseliş tezi gözden düşer. Bu gelişme, AXS fiyatını 56 dolarlık taban desteğe doğru %5 daha düşmeye zorlayabilir.

AXS, metaverse odaklı projeler alanındaki popülaritesi nedeniyle sektördeki en önemli girişimlerden biri olarak kabul edilmektedir. Piyasa değerine göre en değerli Metaverse madeni parası olan Axie Infinity, şu anda yazı yazılırken 74 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.