Haberler

Bahamalar Düzenleyicilerinden FTX Borsasına Şok!

Bahama Menkul Kıymetler Komisyonu, dün yaptığı açıklamada FTX borsasının sahip olduğu 3,5 milyar dolardan fazla kripto kripto varlığa el koyduğunu açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bahama Menkul Kıymetler Komisyonu, dün yaptığı açıklamada FTX borsasının sahip olduğu 3,5 milyar dolardan fazla kripto kripto varlığa el koyduğunu açıkladı.

Yetkili makamdan yapılan açıklamada, Bahamalı düzenleyici kurumun FTX’in gözetimindeki varlıkların güvenliğiyle ilgili endişeler nedeniyle müdahale ettiği belirtildi.

FTX’in Kripto Varlığı Bahamalar Düzenleyicilerinin Kontrolüne Geçti!

Bahama Menkul Kıymetler Komisyonu, yaptığı açıklamada değeri 3,5 milyar doları aşan FTX mevduatlarının kontrolünü aldığını duyudu.

Kimliği belirsiz bir bilgisayar korsanı, FTX’in iflasını ilan etmesinden kısa bir süre sonra borsadan yaklaşık 372 milyon dolar değerinde token çaldı. Komisyondan yapılan bir basın açıklamasına göre, “FTX’in gözetimi veya kontrolü altındaki dijital varlıkların, müşterilerinin ve alacaklılarının aleyhine olacak şekilde parçalanması konusunda önemli bir risk olduğu belirlendi.”

Bildiriline göre varlıklar, Bahamalar Yüksek Mahkemesi Komisyon’a mal sahibi olan müşterilere ve alacaklılara devretmesi için izin verene kadar alıkonulacak. Komisyon, FTX‘e Bahamalar’da adresleri olan müşterilerden para çekme işlemlerine öncelik verme talimatı vermediğini yeniden teyit etti.

Ek olarak, transfer edilen 3,5 milyar dolarlık tokenlerin artık FTX kurucuları Sam Bankman-Fried ve Gary Wang tarafından erişilebilir olmadığı da belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.