HaberlerAltcoin HaberleriEthereum Haberleri

Bakkt, Bitcoin’den Sonra Ethereum’u Da Destekleyeceğini Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Amerika Birleşik Devletleri merkezli dijital varlık platformu olan Bakkt, müşterilerinin Bitcoin ile alım-satım yapabilme hizmetinin artık Ethereum‘u kapsayacağını açıkladı.

Bakkt Platformu, Ethereum’u Destekleyecek

Kripto para ekositeminin git gide büyümesi ve kripto paraların yaygınlaşması, birçok finans kurumunun bu alanda faaliyetlerini genişletmesini sağladı.

Dijital varlık platformu Bakkt, Cuma gününden itibaren müşterilerinin tıpkı Bitcoin’de olduğu gibi Ethereum’da da alım-satım işlemleri yapabileceklerini açıkladı. Bakkt CEO’su Gavin Michael, kullanıcıların Bitcoin desteğinden oldukça memnun olduğunu ve Ethereum desteğini eklemelerinin şirket adına önemli olduğundan bahsetti.

Bakkt CEO’su Gavin Michael açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Bakkt müşterileri, uygulamada Bitcoin işlemi yapabilme olanağını zaten beğendi. Ethereum desteğimizin, büyüyen ortaklıklar ve varlıklar ekosistemimizi tamamlayacağından eminiz.”

Kripto varlıkların kaydettiği değer artışları ve kripto para ekosisteminin piyasa değerindeki yükselişleri ile beraber çok sayıda finans kurumu, dijital varlık hizmeti vermeye başladı. Konuya ilişkin birçok uzman isim, Bakkt’ın Ethereum desteğinin, başta Ethereum olmak üzere tüm kripto para ekosistemi adına olumlu bir gelişme olduğunu dile getirdi.

Ethereum’da Son Durum

Lider altcoin Ethereum, son gerçekleştirdiği yukarı yönlü fiyat hareketleri ile birlikte 3 Kasım’da, tüm zamanların en yüksek seviyesine 4.674 dolara ulaştı. Ethereum, kaydettiği ATH’ın ardından ufak bir düzeltme hareketi yaparak bir miktar değer kaybı yaşasa da, kaydettiği fiyat artışlarını büyük ölçüde korumayı başardı.

Yazının yazıldığı esnada Ethereum, Coinmarektcap verilerine göre 520 milyar dolarlık piyasa değeri ile 4.397 dolar fiyat seviyelerinden işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.