Altcoin HaberleriHaberler

Balinalar, Düşüşteki Piyasada Bu İki Altcoin’e Yöneldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para balinaları, Bitcoin tarafından yönlendirilen kripto para piyasası negatif kalırken, iki altcoini almaya devam ediyor. WhsaleStat‘ın istatistiklerine göre, Ethereum balinaları, ikisi de düşüşte olan Polygon (MATIC) ve Chainlink‘e (LINK) akın ediyor.

Ethereum Balinaları Bu Altcoin’lere Yöneldi!

Lider kripto para birimi Bitcoin, çöküşüyle ​​birlikte kripto para piyasasını kıpkırmızı bir hale getirdi. Bu yazının yayınlanmasıyla birlikte, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri çift haneli kayıplarla hala düşüşte. Kripto para birimi endüstrisinin en güçlü katılımcıları olan balinalar, ayı piyasasından kâr elde etmek için bu iki altcoine taşındı.

ETH balinalarının satın alma çılgınlığı, daha önce bildirildiği gibi 21.718.997 $ değerinde 838.229 milyon LINK tokeninin satın alınmasıyla sonuçlandı.

Eth Balinaları
Eth Balinaları

Son 24 saatte sekiz önemli işlem gerçekleşti. 2.000.000’un 4.840.000 dolara satın alınması en büyük işlemlerden biriydi. WhaleStats’a göre, en son büyük alımlardan biri 1.239.999 MATIC (2.951.199 $) idi. LINK, şu anda WhaleStats tarafından izlenen ilk 1000 ETH cüzdanı arasında en çok işlem gören token, ancak Shiba Inu en yüksek parasal değere sahip token olmaya devam ediyor.

Chainlink ve Polygon Fiyatı

Chainlink, 2022’nin başından bu yana yaklaşık %41 artarak 5 Ocak’ta 27.50 dolara güçlü bir başlangıç ​​yaptı. Yazım sırasında LINK 24.12 dolardan işlem görüyor.

MATIC ise 2,60 dolar  seviyelerine ulaştıktan sonra 1 Ocak’tan bu yana yavaş yavaş düşüyor. Mevcut piyasa satışları, düşüşlerden sorumluydu. Yazma sırasında MATIC 2.22 dolardan işlem görüyordu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.