HaberlerAltcoin Haberleri

Balinaların Shiba Inu İlgisi Devam Ediyor: Yüklü Miktarda SHIB Transfer Edildi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para balinalarının, Shiba Inu‘ya ilgileri devam ediyor. SHIB, bugün itibarıyla 0.00004853 dolar ile yeni ATH kaydetti. Shiba, ATH bölgesinde işlem görmeye devam ederken rekorunu tazelemek için girişimlerini sürdürüyor.

Balinaların Shiba Inu İlgisi Devam Ediyor

Blokzincir analiz sitesi Etherscan, verilerine göre son birkaç saat içinde balinalar 28 milyar adet Shiba Inu transferi gerçekleştirdi. Birkaç milyarlık transferler toplam 9 işlemden oluşuyor. En büyük transfer işlemi 12 milyardan oluşuyor. Bu senenin başlarında anonim bir balina tek bir işlemde 6 trilyon Shiba Inu satın almıştı. Ardından cüzdanına 276 milyar Shiba Inu ekleyen balina, popüler kripto paranın büyük bir kısmını elinde tutuyor.

[ccpw id=”10110″]

ShibaInuNews Twitter hesabının paylaşmış olduğu verilerde bir kripto balinası kısa sürede 11 milyon dolar değerinde Shiba Inu aldı. Hesap sahibinin yorumuna göre balina başkalarının bilmediği bilgilere sahip ve ne yaptığını çok iyi biliyor.

Elon Musk ve Shiba Inu İlişkisi

Shiba Inu topluluğu, Tesla CEO’su Elon Musk’ın Shiba Inu Tweet’inin SHIB fiyatına zarar vermediğine inanıyor. PAC Protocol CEO’su David Gokhshtein, geçtiğimiz günlerde Elon Musk’ın Shiba Inu’yu reddetmesini ele aldı. Gokhshtein, Elon Musk’a gerekseme duyulmadığını ve beklenen Robinhood listelemesinin gerçekleşeceğine inanyor.

Geçtiğimiz pazar günü Elon Musk, Shiba Inu varlığı olmadığını belirtmişti. Musk’ın tweet’inin arkasından Shiba Inu %20’nin üstünde düşüş trendi izledi. Bu durumda Shiba Inu fiyatının manipülasyona ne kadar açık olduğu gözler önüne seriliyor. Elde ettiği hype ile yoluna dolu dizgin devam eden SHIB, rüzgarın tersine dönmesi durumunda düşüşün oldukca sert olacağı bilinmelidir.

Bu tür Sosyal medya etkisiyle yükselen kripto paralar, teknik çözümleme veya verilerinin incelenmesi kullanışlı işe yarar yol değildir. Burada yükselişin sürdürülebilirliği topluluğun coşkusuna ve gelişmelere bağlıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.