Altcoin HaberleriHaberler

Balinaların Shiba Inu İlgisi Devam Ediyor: Yeni Bir Yükselişi Tetikler Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son ayların en popüler şaka kripto para birmi Shiba Inu (SHIB), popülaritesini artırmaya devam ediyor. Shiba Inu topluluğunda “Dogecoin katili” olarak anılan kripto para, yatırımcıların ilgisiyle  birlikte 2021 yılının önemli fiyat artışı yaşayan kripto paraları arasında yer aldı.

Balinaların SHIB İlgisi

Şu sıralar Kripto para balinalarının, Shiba Inu‘ya ilgisioldukça fazla. Kripto analitik firmalarından Santiment, SHIB balinalarında büyük miktarlarda işlemlerin devam ettiğini belirtti. Santiment, Shiba Inu‘da balina transferlerinin fiyat hareketinde mühim bir rol oynadığını ek olarak bildirdi:

Lider kripto para Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşırken Shiba Inu tekrardan 0.00002885 dolara tırmandı. SHIB’de 100.000 doları aşan balina işlemleri dikkat çekiyor.

Shibainuwhales
Shibainuwhales

Geçtiğimiz ay, bir SHIB balinası yaklaşık 43 milyon dolar değerinde Shiba Inu satın aldı. Satın alımın arkasından Shiba Inu fiyatında önemli hareketler kaydedildi. 6 Ekim tarihinde Shiba, yalnızca dakikalar içinde %60’tan fazla artmıştı.

CoinMarketCap verilerine göre SHIB, 11 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşarak, Bitcoin Cash’in arkasından  en büyük 19. kripto para birimi konumunda.

[ccpw id=”10110″]

SHIB Fiyatında Son Durum

Shiba Inu (SHIB), kripto para topluluğunun uptober olarak adlandırdığı ekim ayında kısa sürede %300’ün üstünde bir ralli kaydederek ön plana çıktı. ATH seviyesine oldukça yaklaşan SHIB fiyatı, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.0000276 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.